• Fényszóró polírozás Békásmegyer

  Fényszóró polírozás Békásmegyer

  A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy egy idő után a műanyag lámpák bemattulnak, elveszítik fényességüket, karcossá válnak. Ez a változás túlnyomórészt az UV sugaraknak, a hőhatásnak és az oxidációnak tulajdonítható. De ez több mint egy kis szépséghiba. A matt lámpák súlyos veszélyt jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjszakai vezetés közben. Mérések alapján egy besárgult fényszóró hatékonysága akár 80%-kal is csökkenhet. Ezen túlmenően az autó ilyen állapotban nem tud levizsgázni.

  A lámpabúra javítása Békásmegyer övezetében

  Most két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A fényszórók cseréje igen költséges és időigényes, míg a lámpabúra polírozás intelligensebb, pénztárcabarát módszer.

  Kollégáink szakszerű szervizt kínálnak az érdeklődőknek Békásmegyer régiójában, a hét minden napján. A jelenleg piacon lévő legprofibb termékekkel, legmodernebb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) alkalmazva nyújtjuk szolgáltatásainkat, így biztosítva fényszóróinak a hosszú ideig tartó fényességet, tisztaságot, időtállóságot a különféle hatások ellen, Önnek pedig a láthatóságot és biztonságot nyújt.

  Ha műszaki segítséget nyújthatunk, hogy melyik módszer a legmegfelelőbb Önnek, forduljon hozzánk bizalommal, mi támogatjuk a legoptimálisabb megoldás megtalálásában. A módszerekről bővebben a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is talál információt.

  Fényszóró polírozás előtte-utána képek – polírozás Békásmegyer területén

  fenyszoropolirozas elotte Békásmegyer

  fenyszoropolirozas utana Békásmegyer

   

  Lámpabúra polírozási módszerek

  Mi is történik fényszóró polírozáskor?

  Habár a műanyag fényszóró sok előnyös paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő múlásával az oxidáció, napfény, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

  A gyári fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely jórészt megóvja a lámpákat a külső behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat végbemegy. Ám szerencsére a probléma könnyűszerrel elhárítható a lámpák polírozásával, ami a legtöbb esetben a legjobb választás.

  A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat.

  A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a jármű esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy helyreállítjuk a lámpák azon képességét, hogy a gépkocsi előtt haladó objektumokat jól világítsa meg.

  Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt ügyfeleink.

  lampaburapolirozas Békásmegyer

  Lakkozás vagy paszta?

  Elsőre a többségnek gondot jelenthet, hogy melyik módszert érdemes választani. Az alábbiakban elolvashatja a kettő közötti különbséget.

  Pasztás technika:

  • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
  • Kedvezőbb árú módszer
  • Rövidebb ideig tartó hatás
  • 45 perc munkaidő

  Lakkozás:

  • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot viszünk fel
  • Kifogástalan UV védelem
  • Drágább módszer
  • Strapabíró
  • 1 óra munkaidő

  Miért érdemes políroztatni a fényszórót?

  A fényszóró polírozás során óvjuk a környezetet, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát eljárás. További előnyei:

  • Jelentősen növeli a jó láthatóságot utazás közben
  • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
  • Segíti járművének eladhatóságát
  • Kiküszöböli a költséges cserét
  • Levizsgáztathatja az autót

  További szolgáltatásaink Békásmegyer övezetében

  10 éves tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és szélvédőcsere területén is.

  Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, keressen minket az elérhetőségeinken.

  Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy egyéb szolgáltatást Békásmegyer környékén.

Comments are closed.