• Fényszóró polírozás Gödöllő

  Fényszóró polírozás Gödöllő

  A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy egy idő után a műanyag autólámpák bemattulnak, elveszítik fényességüket, karcossá válnak. Ez a változás túlnyomórészt az UV sugaraknak, a hőhatásnak és az oxidációnak köszönhető. De ez több mint egy elhanyagolható szépséghiba. A matt lámpák beláthatatlan veszélyt jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjjeli vezetés közben. Mérések alapján egy besárgult fényszóró hatékonysága akár 80%-kal is csökkenhet. Ezen túlmenően az autó így nem tud levizsgázni.

  A fényszóró javítása Gödöllő területén

  Jelenleg két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpabúrák cseréje igen költséges és időigényes, míg az autólámpa polírozás intelligensebb, olcsóbb megoldás.

  Szervizmérnökeink profi szervizt kínálnak ügyfeleink számára Gödöllő régiójában, a hét minden napján. A jelenleg piacon lévő legprofibb termékekkel, legkorszerűbb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) bevetve dolgozunk, így garantálva fényszóróinak a tartós fényességet, tisztaságot, időtállóságot az időjárás viszontagságai ellen, Önnek pedig a láthatóságot és biztonságot biztosít.

  Ha szaktanácsot adhatunk, hogy melyik eljárás a legalkalmasabb Önnek, forduljon hozzánk nyugodtan, mi támogatjuk a legoptimálisabb megoldás megtalálásában. Az eljárásokról bővebben a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is talál információt.

  Fényszóró polírozás előtte-utána fotók – polírozás Gödöllő környékén

  fenyszoropolirozas elotte Gödöllő

  fenyszoropolirozas utana Gödöllő

   

  Fényszóró polírozási technikák

  Mi is történik fényszóró polírozáskor?

  Jóllehet a műanyag fényszóró sok előnyös tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő múlásával az oxidáció, napfény, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

  Az új fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely nagy mértékben megvédi a lámpákat a környezeti behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat elkerülhetetlen. Ám szerencsére a probléma könnyen elhárítható a lámpák polírozásával, ami az esetek többségében a legjobb választás.

  A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat.

  A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a gépkocsi esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy visszaállítjuk a lámpák azon képességét, hogy az autó előtt haladó objektumokat kiválóan világítsa meg.

  Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves vevőink.

  lampaburapolirozas Gödöllő

  Lakkozás vagy paszta?

  Elsőre a többségnek gondot jelenthet, hogy melyik eljárást érdemes választani. Az alábbiakban megtekintheti a kettő közötti főbb eltéréseket.

  Pasztás technika:

  • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
  • Költséghatékony eljárás
  • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
  • Kb. 3/4 óra alatt készen van

  Lakkozás:

  • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot használunk
  • Tökéletes UV védelem
  • Költségesebb módszer
  • Tartós
  • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

  Mit nyerünk a fényszóró polírozással?

  A fényszóró polírozás során nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát eljárás. Járulékos előnyei:

  • Jelentősen növeli a jó láthatóságot utazás közben
  • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal növelve értékét
  • Eladhatóbbá teszi az autóját
  • Megkíméli a cserétől
  • Levizsgáztathatja az autót

  Kiegészítő szolgáltatásaink Gödöllő területén

  10 éves tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és autóüveg csere területén is.

  Ha járművét szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, keressen minket az elérhetőségeinken.

  Időpont egyeztetése után akár hétvégén is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy egyéb szolgáltatást Gödöllő területén.

Comments are closed.