• Fényszóró polírozás Hűvösvölgy

  Fényszóró polírozás Hűvösvölgy

  A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy idővel a műanyag lámpák mattá válnak, megszűnik az átláthatóságuk, karcossá válnak. Ez az elváltozás többnyire az ultraibolya sugaraknak, a hőhatásnak és az oxidációnak köszönhető. Viszont ez több mint egy kis „kozmetikai” hiba. A matt lámpabúrák komoly veszélyt jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjjeli vezetés során. Mérések szerint egy besárgult lámpabúra hatásossága akár 80%-kal is kisebb lehet. Ezen túlmenően az autó ebben az állapotban nem megy át a műszaki vizsgán.

  A fényszóró javítása Hűvösvölgy övezetében

  Most két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A fényszórók cseréje igen költséges és sokáig tart, míg a fényszóró polírozás okosabb, pénztárcabarát módszer.

  Kollégáink professzionális szervizt ajánlanak az érdeklődőknek Hűvösvölgy övezetében, akár hétvégén is. A jelenleg piacon lévő legprofibb eszközökkel, legkorszerűbb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) bevetve nyújtjuk szolgáltatásainkat, így garantálva fényszóróinak a hosszú idejű fényességet, tisztaságot, ellenállóságot a környezeti behatások ellen, Önnek pedig a láthatóságot és biztonságot biztosít.

  Ha szaktanácsot adhatunk, hogy melyik eljárás a legalkalmasabb Önnek, forduljon hozzánk nyugodtan, mi támogatjuk a legoptimálisabb megoldás megtalálásában. A módszerekről bővebben a Polírozási technológiák menüpontban is talál információt.

  Fényszóró polírozás előtte-utána fényképek – polírozás Hűvösvölgy övezetében

  fenyszoropolirozasaelottefoto Hűvösvölgy

   

  fenyszoropolirozasautanafoto Hűvösvölgy

   

  Lámpa polírozási módszerek

  Mi is történik fényszóró polírozáskor?

  Jóllehet a műanyag fényszóró sok hasznos paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő múlásával az oxidáció, napfény, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

  Az új lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely nagyban megóvja a lámpákat a külső behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat előbb-utóbb bekövetkezik. Ám szerencsére a probléma könnyen kiküszöbölhető a lámpák polírozásával, ami a legtöbb esetben a legjobb választás.

  A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat.

  A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a jármű esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy visszaállítjuk a lámpák azon képességét, hogy az autó előtt haladó objektumokat kiválóan világítsa meg.

  Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves ügyfeleink.

  lampaburapolirozas Hűvösvölgy

  Lakkozás vagy paszta?

  Ránézésre sokaknak gondot okozhat, hogy melyik eljárást érdemes választani. Az alábbi részben megtekintheti a két technika közötti főbb eltéréseket.

  Pasztás technika:

  • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
  • Költséghatékony módszer
  • Rövidebb ideig tartó hatás
  • Kb. 3/4 óra alatt készen van

  Lakkozás:

  • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot alkalmazunk
  • Tökéletes UV védelem
  • Drágább eljárás
  • Strapabíró
  • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

  Mik a fényszóró polírozás előnyei?

  A fényszóró polírozás alkalmával nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő eljárás. Járulékos előnyei:

  • Jelentősen növeli a jó láthatóságot utazás közben
  • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
  • Segíti járművének eladhatóságát
  • Kiküszöböli a költséges cserét
  • A jármű átmegy a műszaki vizsgán

  Más szolgáltatásaink Hűvösvölgy övezetében

  Óriási tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és szélvédőcsere területén is.

  Ha járművét szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, keressen minket az elérhetőségeinken.

  Időpont egyeztetése után akár hétvégén is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy egyéb szolgáltatást Hűvösvölgy környékén.

Comments are closed.