• Fényszóró polírozás I. kerület

  Fényszóró polírozás I. kerület

  A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy egy idő után a műanyag lámpabúrák bemattulnak, megszűnik az átláthatóságuk, karcossá válnak. Ez a változás túlnyomórészt az UV sugaraknak, a hőhatásnak és az oxidációnak köszönhető. Viszont ez több mint egy apró szépséghiba. A matt lámpák súlyos kockázatot jelentenek a biztonságra, különösen az éjszakai vezetés közben. Mérések alapján egy besárgult lámpa hatásossága akár 80%-kal is csökkenhet. Továbbá a gépkocsi így nem megy át a műszaki vizsgán.

  A fényszóró javítása I. kerület övezetében

  Pillanatnyilag két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. Az autólámpák cseréje igen drága és sok időt vesz igénybe, míg a fényszóró polírozás intelligensebb, költséghatékonyabb megoldás.

  Szervizmérnökeink professzionális szervizt nyújtanak ügyfeleink számára I. kerület területén, a hét minden napján. A jelenleg piacon lévő legprofibb szerszámokkal, legmodernebb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) bevetve nyújtjuk szolgáltatásainkat, így garantálva fényszóróinak a hosszú idejű fényességet, tisztaságot, időtállóságot a környezeti behatások ellen, Önnek pedig a láthatóságot és biztonságot nyújt.

  Ha szaktanácsot adhatunk, hogy melyik technológia a legalkalmasabb Önnek, keressen minket bizalommal, mi segítünk meghozni a legjobb döntést. A módszerekről bővebben a Polírozási technológiák menüpontban is talál információt.

  Fényszóró polírozás előtte-utána fotók – polírozás I. kerület területén

  fenyszoropolirozas elotte I. kerület

  fenyszoropolirozas utana I. kerület

   

  Lámpabúra polírozási technológiák

  Mi is történik fényszóró polírozáskor?

  Jóllehet a műanyag fényszóró sok előnyös tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő elteltével az oxidáció, napsugárzás, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

  A gyári fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely nagyban megóvja a lámpákat a környezeti behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat előbb-utóbb bekövetkezik. Ám szerencsére a probléma könnyen orvosolható a lámpák polírozásával, ami a legtöbb esetben a legjobb választás.

  A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat.

  A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a gépkocsi külső megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy visszaállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy a jármű előtt haladó objektumokat kitűnően világítsa meg.

  Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves ügyfeleink.

  lampaburapolirozas I. kerület

  Lakkozás vagy paszta?

  Ránézésre a többségnek gondot okozhat, hogy melyik technikát válassza. Az alábbi részben elolvashatja a kettő közötti főbb eltéréseket.

  Pasztás technika:

  • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
  • Költséghatékony eljárás
  • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
  • Kb. 3/4 óra alatt készen van

  Lakkozás:

  • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot alkalmazunk
  • Professzionális UV védelem
  • Borsosabb árú megoldás
  • Tartós
  • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

  Mik a fényszóró polírozás előnyei?

  A fényszóró polírozás alkalmával nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát módszer. Járulékos előnyei:

  • Jelentősen növeli a jó láthatóságot vezetés közben
  • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal növelve értékét
  • Eladhatóbbá teszi az autóját
  • Szükségtelenné teszi a drágább cserét
  • Műszaki vizsgára alkalmas a gépkocsi

  Más szolgáltatásaink I. kerület területén

  Évtizedes tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és szélvédőcsere területén is.

  Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, keressen minket az elérhetőségeinken.

  Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy egyéb szolgáltatást I. kerület területén.

Comments are closed.