• Fényszóró polírozás IX. kerület

  Fényszóró polírozás IX. kerület

  A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy egy idő után a műanyag lámpák bemattulnak, megszűnik az átláthatóságuk, megkarcolódnak. Ez a változás többnyire az UV sugaraknak, a hőhatásnak és az oxidációnak köszönhető. De ez több mint egy kis „kozmetikai” hiba. A matt fényszórók komoly kockázatot jelentenek a biztonságra, különösen az éjjeli vezetés közben. Mérések szerint egy besárgult lámpabúra hatékonysága akár 80%-kal is csökkenhet. Ezen kívül a jármű ebben az állapotban nem tud levizsgázni.

  A lámpabúra szervizelése IX. kerület környékén

  Pillanatnyilag két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A fényszórók cseréje igen költséges és sok időt vesz igénybe, míg a lámpabúra polírozás okosabb, költséghatékonyabb megoldás.

  Szervizmérnökeink professzionális szervizt ajánlanak az érdeklődőknek IX. kerület övezetében, a hét minden napján. Az elérhető legprofibb termékekkel, legmodernebb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) alkalmazva nyújtjuk szolgáltatásainkat, így biztosítva fényszóróinak a hosszú ideig tartó fényességet, tisztaságot, ellenállóságot a különféle hatások ellen, Önnek pedig a láthatóságot és biztonságot nyújt.

  Ha segítségre van szüksége, hogy melyik technológia a legalkalmasabb Önnek, forduljon hozzánk nyugodtan, mi segítünk meghozni a legjobb döntést. Az eljárásokról bővebben a Polírozási technológiák menüpontban is tájékozódhat.

  Fényszóró polírozás előtte-utána képek – polírozás IX. kerület területén

  fenyszoropolirozas elotte IX. kerület

  fenyszoropolirozas utana IX. kerület

   

  Autólámpa polírozási technikák

  Mi is történik fényszóró polírozáskor?

  Habár a műanyag autólámpa sok hasznos paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő múlásával a korrózió, napsugárzás, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

  A gyári fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely nagyban megóvja a lámpákat a környezeti behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat lezajlik. A jó hír az, hogy a probléma játszi könnyedséggel orvosolható a lámpák polírozásával, ami túlnyomórészt ideális választás.

  A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat.

  A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a gépkocsi esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy visszaállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy a kocsi előtt haladó tárgyakat jól világítsa meg.

  Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt ügyfeleink.

  lampaburapolirozas IX. kerület

  Lakkozás vagy paszta?

  Ránézésre a többségnek gondot okozhat, hogy melyik technikát válassza. Az alábbiakban megtekintheti a kettő közötti különbséget.

  Pasztás technika:

  • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
  • Olcsóbb módszer
  • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
  • Kb. 3/4 óra alatt készen van

  Lakkozás:

  • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot használunk
  • Professzionális UV védelem
  • Költségesebb eljárás
  • Sokáig tart
  • 1 óra munkaidő

  Miért érdemes políroztatni a fényszórót?

  A fényszóró polírozás során nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő eljárás. Járulékos előnyei:

  • Jelentősen növeli a jó láthatóságot utazás közben
  • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
  • Segíti járművének eladhatóságát
  • Szükségtelenné teszi a drágább cserét
  • A jármű átmegy a műszaki vizsgán

  Más szolgáltatásaink IX. kerület területén

  Évtizedes tapasztalatunk van a szélvédő javítás és szélvédőcsere területén is.

  Ha járművét szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, keressen minket az elérhetőségeinken.

  Időpont egyeztetése után akár hétvégén is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy egyéb szolgáltatást IX. kerület övezetében.

Comments are closed.