• Fényszóró polírozás Józsefváros

  Fényszóró polírozás Józsefváros

  A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy bizonyos idő elteltével a műanyag lámpák bemattulnak, elveszítik fényességüket, megkarcolódnak. Ez a változás szinte mindig az ultraibolya sugaraknak, a hőhatásnak és az oxidációnak tulajdonítható. Azonban ez több mint egy kis „kozmetikai” hiba. A matt fényszórók komoly kockázatot jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjjeli vezetés során. Mérések alapján egy besárgult lámpa hatásfoka akár 80%-kal is kisebb lehet. Továbbá a gépkocsi ilyen állapotban nem megy át a műszaki vizsgán.

  A lámpabúra szervizelése Józsefváros régiójában

  Jelen pillanatban két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. Az autólámpák cseréje igen költséges és sokáig tart, míg az autólámpa polírozás intelligensebb, olcsóbb módszer.

  Kollégáink profi szervizt biztosítanak az érdeklődőknek Józsefváros területén, szombaton is. A jelenleg piacon lévő legprofibb termékekkel, legkorszerűbb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) bevetve dolgozunk, így szavatolva fényszóróinak a hosszú ideig tartó fényességet, tisztaságot, ellenállóságot az időjárás viszontagságai ellen, Önnek pedig a láthatóságot és biztonságot biztosít.

  Ha segítségre van szüksége, hogy melyik módszer a legmegfelelőbb Önnek, forduljon hozzánk bizalommal, mi segítünk meghozni a legjobb döntést. Az eljárásokról részletesen a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is tájékozódhat.

  Fényszóró polírozás előtte-utána fényképek – polírozás Józsefváros területén

  autolampapolirozaselotte Józsefváros

   

  autolampapolirozasutana Józsefváros

   

  Lámpabúra polírozási technológiák

  Mi is történik fényszóró polírozáskor?

  Habár a műanyag lámpabúra sok hasznos paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő elteltével az oxidáció, napsugárzás, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

  Az új fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely nagy mértékben megvédi a lámpákat a külső behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat lezajlik. A jó hír az, hogy a probléma könnyen orvosolható a lámpák polírozásával, ami a legtöbb esetben ideális választás.

  A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat.

  A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a gépkocsi külső megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy visszaállítjuk a lámpák azon képességét, hogy a gépkocsi előtt haladó tárgyakat megfelelően világítsa meg.

  Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves vevőink.

  lampaburapolirozas Józsefváros

  Lámpabúra lakkozás vagy pasztázás?

  Ránézésre sokaknak gondot okozhat, hogy melyik technikát érdemes választani. Az alábbiakban elolvashatja a két technika közötti főbb eltéréseket.

  Pasztás technika:

  • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
  • Költséghatékony módszer
  • Rövidebb ideig tartó hatás
  • Bő fél óra alatt elkészül

  Lakkozás:

  • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot viszünk fel
  • Professzionális UV védelem
  • Drágább megoldás
  • Hosszú távú hatás
  • 1 óra munkaidő

  Miért érdemes políroztatni a fényszórót?

  A fényszóró polírozás során óvjuk a környezetet, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő eljárás. További előnyei:

  • Jelentősen növeli a jó láthatóságot utazás közben
  • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
  • Eladhatóbbá teszi az autóját
  • Megkíméli a cserétől
  • Műszaki vizsgára alkalmas a gépkocsi

  További szolgáltatásaink Józsefváros övezetében

  10 éves tapasztalatunk van a szélvédő javítás és autóüveg csere területén is.

  Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, keressen minket az elérhetőségeinken.

  Időpont egyeztetése után akár hétvégén is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy egyéb szolgáltatást Józsefváros övezetében.

Comments are closed.