• Fényszóró polírozás Kerepesdűlő

  Fényszóró polírozás Kerepesdűlő

  A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy idővel a műanyag lámpák mattá válnak, megszűnik az átláthatóságuk, karcossá válnak. Ez az elváltozás legtöbbször az UV sugárzásnak, a hőhatásnak és az oxidációnak tudható be. Viszont ez több mint egy elhanyagolható szépséghiba. A matt autólámpák súlyos veszélyt jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjjeli vezetés során. Mérések alapján egy besárgult lámpabúra hatásfoka akár 80%-kal is csökkenhet. Továbbá a jármű ilyen állapotban nem vizsgáztatható le.

  A fényszóró javítása Kerepesdűlő környékén

  Most két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpabúrák cseréje igen drága és sokáig tart, míg a fényszóró polírozás okosabb, olcsóbb eljárás.

  Szervizmérnökeink profi szervizt nyújtanak ügyfeleink számára Kerepesdűlő környékén, akár hétvégén is. A jelenleg piacon lévő legprofibb eszközökkel, legkorszerűbb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) használva végezzük a munkát, így garantálva fényszóróinak a tartós fényességet, tisztaságot, ellenállóságot az időjárás viszontagságai ellen, Önnek pedig a láthatóságot és biztonságot biztosít.

  Ha szaktanácsot adhatunk, hogy melyik eljárás a legmegfelelőbb Önnek, forduljon hozzánk bizalommal, mi támogatjuk a legoptimálisabb megoldás megtalálásában. A technológiákról bővebben a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is tájékozódhat.

  Fényszóró polírozás előtte-utána képek – polírozás Kerepesdűlő övezetében

  fenyszoropolirozasaelottefoto Kerepesdűlő

   

  fenyszoropolirozasautanafoto Kerepesdűlő

   

  Lámpabúra polírozási technológiák

  Mi is történik fényszóró polírozáskor?

  Habár a műanyag lámpabúra sok előnyös tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő múlásával az oxidáció, napsugárzás, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

  A gyári lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely nagy mértékben megvédi a lámpákat a külső behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat előbb-utóbb bekövetkezik. A jó hír az, hogy a probléma könnyen elhárítható a lámpák polírozásával, ami a legtöbb esetben a legjobb megoldás.

  A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat.

  A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a jármű esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy helyreállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy az autó előtt haladó tárgyakat jól világítsa meg.

  Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves ügyfeleink.

  lampaburapolirozas Kerepesdűlő

  Lakkozás vagy paszta?

  Ránézésre a többségnek gondot jelenthet, hogy melyik eljárást válassza. A továbbiakban megtekintheti a kettő közötti különbséget.

  Pasztás technika:

  • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
  • Kedvezőbb árú módszer
  • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
  • Bő fél óra alatt elkészül

  Lakkozás:

  • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot viszünk fel
  • Optimális UV védelem
  • Borsosabb árú módszer
  • hosszú távon érezteti a hatását
  • 1 óra munkaidő

  Mit nyerünk a fényszóró polírozással?

  A fényszóró polírozás során óvjuk a környezetet, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő megoldás. További előnyei:

  • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot vezetés közben
  • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal növelve értékét
  • Segíti járművének eladhatóságát
  • Szükségtelenné teszi a drágább cserét
  • Levizsgáztathatja az autót

  Más szolgáltatásaink Kerepesdűlő területén

  Évtizedes tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és szélvédőcsere területén is.

  Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, keressen minket az elérhetőségeinken.

  Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy egyéb szolgáltatást Kerepesdűlő övezetében.

Comments are closed.