• Fényszóró polírozás Kurucles

  Fényszóró polírozás Kurucles

  A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy bizonyos idő elteltével a műanyag lámpabúrák bemattulnak, megszűnik az átláthatóságuk, karcossá válnak. Ez a változás többnyire az UV sugaraknak, a hőhatásnak és az oxidációnak tulajdonítható. De ez több mint egy kis „kozmetikai” hiba. A matt lámpák beláthatatlan veszélyt jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjjeli vezetés során. Mérések alapján egy besárgult lámpa hatásfoka akár 80%-kal is csökkenhet. Ezen kívül a gépkocsi így nem megy át a műszaki vizsgán.

  A lámpabúra szervizelése Kurucles övezetében

  Most két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpák cseréje igen költséges és sokáig tart, míg a fényszóró polírozás okosabb, költségkímélő eljárás.

  Szervizmérnökeink profi szervizt kínálnak ügyfeleink számára Kurucles környékén, a hét minden napján. Az elérhető legprofibb szerszámokkal, legmodernebb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozást vagy pasztás javítás Kuruclesen) alkalmazva nyújtjuk szolgáltatásainkat, így biztosítva fényszóróinak a hosszú idejű fényességet, tisztaságot, ellenállóságot a környezeti behatások ellen, Önnek pedig a láthatóságot és biztonságot biztosít.

  Ha segítségre van szüksége, hogy melyik módszer a legmegfelelőbb Önnek, keressen minket nyugodtan, mi támogatjuk a legoptimálisabb megoldás megtalálásában. A módszerekről bővebben a Polírozási technológiák menüpontban is talál információt.

  Fényszóró polírozás előtte-utána fotók – polírozás Kurucles területén

  autolampapolirozaselotte Kurucles

   

  autolampapolirozasutana Kurucles

   

  Autólámpa polírozási technológiák

  Mi is történik fényszóró polírozáskor?

  Jóllehet a műanyag autólámpa sok előnyös tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő elteltével a korrózió, napfény, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

  A gyári fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely nagy mértékben megóvja a lámpákat a külső behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat elkerülhetetlen. Ám szerencsére a probléma játszi könnyedséggel kiküszöbölhető a lámpák polírozásával, ami az esetek többségében a legjobb választás.

  A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat.

  A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a jármű esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy visszaállítjuk a lámpák azon képességét, hogy a gépkocsi előtt haladó objektumokat megfelelően világítsa meg.

  Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt vevőink.

  lampaburapolirozas Kurucles

  Lakkozás vagy paszta?

  Elsőre a többségnek gondot okozhat, hogy melyik módszert érdemes választani. Az alábbi részben megtalálja a két technika közötti különbséget.

  Pasztás technika:

  • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
  • Olcsóbb módszer
  • Rövidebb ideig tartó hatás
  • 45 perc munkaidő

  Lakkozás:

  • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot alkalmazunk
  • Nagyszerű UV védelem
  • Költségesebb megoldás
  • Sokáig tart
  • 1 óra munkaidő

  Mik a fényszóró polírozás előnyei?

  A fényszóró polírozás alkalmával nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát eljárás. További előnyei:

  • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot utazás közben
  • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
  • Eladhatóbbá teszi az autóját
  • Kiküszöböli a költséges cserét
  • Levizsgáztathatja az autót

  Más szolgáltatásaink Kurucles környékén

  Évtizedes tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és szélvédőcsere területén is.

  Ha járművét szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, forduljon hozzánk bizalommal az elérhetőségeinken.

  Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy egyéb szolgáltatást Kurucles régiójában.

Comments are closed.