• Fényszóró polírozás Pasarét

  Fényszóró polírozás Pasarét

  A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy egy idő után a műanyag fényszórók mattá válnak, megszűnik az átláthatóságuk, megkarcolódnak. Ez a változás szinte mindig az ultraibolya sugárzásnak, a hőhatásnak és az oxidációnak tudható be. Viszont ez több mint egy kis „kozmetikai” hiba. A matt autólámpák súlyos veszélyt jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjszakai vezetés során. Mérések alapján egy besárgult fényszóró hatékonysága akár 80%-kal is kisebb lehet. Ezen túlmenően az autó ilyen állapotban nem vizsgáztatható le.

  A fényszóró javítása Pasarét környékén

  Jelenleg két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A fényszórók cseréje igen drága és sokáig tart, míg a lámpabúra polírozás intelligensebb, olcsóbb módszer.

  Szervizmérnökeink szakszerű szervizt ajánlanak ügyfeleink számára Pasarét övezetében, akár vasárnap is. A jelenleg piacon lévő legprofibb szerszámokkal, legkorszerűbb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) alkalmazva végezzük a munkát, így garantálva fényszóróinak a tartós fényességet, tisztaságot, időtállóságot az időjárás viszontagságai ellen, Önnek pedig a láthatóságot és biztonságot biztosít.

  Ha műszaki segítséget nyújthatunk, hogy melyik technológia a legalkalmasabb Önnek, keressen minket bizalommal, mi segítünk meghozni a legjobb döntést. Az eljárásokról részletesen a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is olvashat.

  Fényszóró polírozás előtte-utána fotók – polírozás Pasarét régiójában

  autolampapolirozaselotte Pasarét

   

  autolampapolirozasutana Pasarét

   

  Autólámpa polírozási technikák

  Mi is történik fényszóró polírozáskor?

  Jóllehet a műanyag fényszóró sok előnyös paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő múlásával a korrózió, napsugárzás, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

  A gyári fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely nagy mértékben megóvja a lámpákat a külső behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat lezajlik. A jó hír az, hogy a probléma könnyen orvosolható a lámpák polírozásával, ami a legtöbb esetben a legjobb megoldás.

  A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat.

  A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a gépkocsi külső megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy visszaállítjuk a lámpák azon képességét, hogy az autó előtt haladó objektumokat kiválóan világítsa meg.

  Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves vevőink.

  lampaburapolirozas Pasarét

  Lakkozás vagy paszta?

  Elsőre sokaknak gondot jelenthet, hogy melyik eljárást válassza. A továbbiakban elolvashatja a két technika közötti különbséget.

  Pasztás technika:

  • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
  • Kedvezőbb árú módszer
  • Rövidebb ideig tartó hatás
  • Bő fél óra alatt elkészül

  Lakkozás:

  • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot viszünk fel
  • Optimális UV védelem
  • Költségesebb módszer
  • Hosszú távú hatás
  • 1 óra munkaidő

  Mik a fényszóró polírozás előnyei?

  A fényszóró polírozás során óvjuk a környezetet, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát eljárás. Járulékos előnyei:

  • Jelentősen növeli a jó láthatóságot utazás közben
  • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
  • Segíti járművének eladhatóságát
  • Szükségtelenné teszi a drágább cserét
  • A jármű átmegy a műszaki vizsgán

  Egyéb szolgáltatásaink Pasarét területén

  Óriási tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és autóüveg csere területén is.

  Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, keressen minket az elérhetőségeinken.

  Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy egyéb szolgáltatást Pasarét környékén.

Comments are closed.