• Fényszóró polírozás Petneházyrét

  Fényszóró polírozás Petneházyrét

  A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy egy idő után a műanyag fényszórók bemattulnak, megszűnik az átláthatóságuk, megkarcolódnak. Ez a változás többnyire az UV sugaraknak, a hőhatásnak és az oxidációnak tudható be. Azonban ez több mint egy kis „kozmetikai” hiba. A matt lámpabúrák súlyos veszélyt jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjszakai vezetés közben. Mérések alapján egy besárgult fényszóró hatásfoka akár 80%-kal is csökkenhet. Ezen kívül a jármű ebben az állapotban nem tud levizsgázni.

  A lámpa szervizelése Petneházyrét övezetében

  Most két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A fényszórók cseréje igen költséges és sokáig tart, míg a lámpabúra polírozás intelligensebb, pénztárcabarát eljárás.

  Kollégáink szakszerű szervizt kínálnak az érdeklődőknek Petneházyrét régiójában, akár hétvégén is. A jelenleg piacon lévő legprofibb eszközökkel, legkorszerűbb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) bevetve végezzük a munkát, így biztosítva fényszóróinak a hosszú ideig tartó fényességet, tisztaságot, ellenállóságot az időjárás viszontagságai ellen, Önnek pedig a láthatóságot és biztonságot biztosít.

  Ha műszaki segítséget nyújthatunk, hogy melyik eljárás a legmegfelelőbb Önnek, keressen minket nyugodtan, mi segítünk meghozni a legjobb döntést. A technológiákról bővebben a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is talál információt.

  Fényszóró polírozás előtte-utána fényképek – polírozás Petneházyrét környékén

  autolampapolirozaselotte Petneházyrét

   

  autolampapolirozasutana Petneházyrét

   

  Lámpabúra polírozási technológiák

  Mi is történik fényszóró polírozáskor?

  Habár a műanyag fényszóró sok hasznos tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő elteltével az oxidáció, napsugárzás, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

  Az új lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely nagyban megvédi a lámpákat a külső behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat lezajlik. A jó hír az, hogy a probléma játszi könnyedséggel elhárítható a lámpák polírozásával, ami túlnyomórészt a legjobb megoldás.

  A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat.

  A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a jármű esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy visszaállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy a kocsi előtt haladó tárgyakat kiválóan világítsa meg.

  Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt vevőink.

  lampaburapolirozas Petneházyrét

  Lakkozás vagy paszta?

  Ránézésre sokaknak gondot jelenthet, hogy melyik módszert válassza. Az alábbi részben megtalálja a két technika közötti főbb eltéréseket.

  Pasztás technika:

  • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
  • Kedvezőbb árú megoldás
  • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
  • Kb. 3/4 óra alatt készen van

  Lakkozás:

  • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot alkalmazunk
  • Professzionális UV védelem
  • Drágább módszer
  • Strapabíró
  • 1 óra munkaidő

  Mit nyerünk a fényszóró polírozással?

  A fényszóró polírozás során nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő megoldás. Járulékos előnyei:

  • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot vezetés közben
  • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
  • Segíti járművének eladhatóságát
  • Szükségtelenné teszi a drágább cserét
  • Műszaki vizsgára alkalmas a gépkocsi

  Más szolgáltatásaink Petneházyrét régiójában

  10 éves tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és szélvédőcsere területén is.

  Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, keressen minket az elérhetőségeinken.

  Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy egyéb szolgáltatást Petneházyrét régiójában.

Comments are closed.