• Fényszóró polírozás Széphalom

  Fényszóró polírozás Széphalom

  A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy idővel a műanyag lámpák bemattulnak, megszűnik az átláthatóságuk, karcossá válnak. Ez az elváltozás többnyire az ultraibolya sugárzásnak, a hőhatásnak és az oxidációnak köszönhető. Azonban ez több mint egy apró „kozmetikai” hiba. A matt lámpabúrák komoly kockázatot jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjjeli vezetés közben. Mérések alapján egy besárgult fényszóró hatásossága akár 80%-kal is csökkenhet. Továbbá az autó így nem alkalmas a műszaki vizsgára.

  A lámpabúra szervizelése Széphalom régiójában

  Pillanatnyilag két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A fényszórók cseréje igen költséges és sok időt vesz igénybe, míg az autólámpa polírozás okosabb, költséghatékonyabb eljárás.

  Munkatársaink szakszerű szervizt nyújtanak az érdeklődőknek Széphalom területén, ünnepnapokon is. A jelenleg piacon lévő legprofibb termékekkel, legmodernebb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) bevetve végezzük a munkát, így szavatolva fényszóróinak a hosszú ideig tartó fényességet, tisztaságot, időtállóságot az időjárás viszontagságai ellen, Önnek pedig a láthatóságot és biztonságot nyújt.

  Ha műszaki segítséget nyújthatunk, hogy melyik eljárás a legmegfelelőbb Önnek, keressen minket nyugodtan, mi segítünk meghozni a legjobb döntést. Az eljárásokról részletesen a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is talál információt.

  Fényszóró polírozás előtte-utána fotók – polírozás Széphalom területén

  autolampapolirozaselotte Széphalom

   

  autolampapolirozasutana Széphalom

   

  Fényszóró polírozási technológiák

  Mi is történik fényszóró polírozáskor?

  Jóllehet a műanyag autólámpa sok hasznos tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő elteltével az oxidáció, napsugárzás, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

  A gyári lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely nagyban megóvja a lámpákat a környezeti behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat előbb-utóbb bekövetkezik. A jó hír az, hogy a probléma játszi könnyedséggel megszüntethető a lámpák polírozásával, ami a legtöbb esetben ideális választás.

  A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és a fényszórókat új UV álló réteggel látjuk el.

  A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a jármű esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy visszaállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy a kocsi előtt haladó tárgyakat kiválóan világítsa meg.

  Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt ügyfeleink.

  lampaburapolirozas Széphalom

  Lakkozás vagy paszta?

  Elsőre sokaknak gondot okozhat, hogy melyik technikát érdemes választani. Az alábbiakban elolvashatja a két technika közötti főbb eltéréseket.

  Pasztás technika:

  • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
  • Költséghatékony módszer
  • Rövidebb ideig tartó hatás
  • Kb. 3/4 óra alatt készen van

  Lakkozás:

  • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot viszünk fel
  • Kifogástalan UV védelem
  • Költségesebb megoldás
  • Sokáig tart
  • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

  Mit nyerünk a fényszóró polírozással?

  A fényszóró polírozás alkalmával nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát eljárás. Járulékos előnyei:

  • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot utazás közben
  • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
  • Segíti járművének eladhatóságát
  • Kiküszöböli a költséges cserét
  • A jármű átmegy a műszaki vizsgán

  További szolgáltatásaink Széphalom területén

  10 éves tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és szélvédőcsere területén is.

  Ha járművét szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, forduljon hozzánk bizalommal az elérhetőségeinken.

  Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy egyéb szolgáltatást Széphalom területén.

Comments are closed.