• Fényszóró polírozás Szigetszentmiklós

  Fényszóró polírozás Szigetszentmiklós

  A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy bizonyos idő elteltével a műanyag lámpabúrák bemattulnak, elveszítik fényességüket, karcossá válnak. Ez a változás szinte mindig az UV sugaraknak, a hőhatásnak és az oxidációnak tudható be. Viszont ez több mint egy kis „kozmetikai” hiba. A matt fényszórók súlyos kockázatot jelentenek a biztonságra, különösen az éjszakai vezetés közben. Mérések szerint egy besárgult lámpa hatékonysága akár 80%-kal is csökkenhet. Ezen túlmenően az autó így nem tud levizsgázni.

  A lámpa javítása Szigetszentmiklós területén

  Most két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpabúrák cseréje igen költséges és sokáig tart, míg az autólámpa polírozás intelligensebb, költségkímélő módszer.

  Munkatársaink professzionális szervizt ajánlanak ügyfeleink számára Szigetszentmiklós területén, akár hétvégén is. A jelenleg piacon lévő legprofibb termékekkel, legkorszerűbb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) alkalmazva végezzük a munkát, így biztosítva fényszóróinak a tartós fényességet, tisztaságot, ellenállóságot a környezeti behatások ellen, Önnek pedig a láthatóságot és biztonságot biztosít.

  Ha műszaki segítséget nyújthatunk, hogy melyik eljárás a legmegfelelőbb Önnek, forduljon hozzánk nyugodtan, mi segítünk meghozni a legjobb döntést. A technológiákról bővebben a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is talál információt.

  Fényszóró polírozás előtte-utána fényképek – polírozás Szigetszentmiklós területén

  lampaburapolirozas szigetszentmiklós

  Fényszóró polírozási módszerek

  Mi is történik fényszóró polírozáskor?

  Jóllehet a műanyag autólámpa sok előnyös tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő elteltével a korrózió, napfény, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

  A gyári lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely nagy mértékben megvédi a lámpákat a környezeti behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat előbb-utóbb bekövetkezik. Ám szerencsére a probléma könnyűszerrel orvosolható a lámpák polírozásával, ami túlnyomórészt a legjobb választás.

  A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat.

  A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a jármű esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy visszaállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy a jármű előtt haladó tárgyakat kiválóan világítsa meg.

  Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt vevőink.

  lampaburapolirozas Szigetszentmiklós

  Lakkozás vagy paszta?

  Ránézésre sokaknak gondot okozhat, hogy melyik technikát válassza. A továbbiakban megtekintheti a kettő közötti különbséget.

  Pasztás technika:

  • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
  • Költségbarát módszer
  • Rövidebb ideig tartó hatás
  • 45 perc munkaidő

  Lakkozás:

  • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot viszünk fel
  • Professzionális UV védelem
  • Drágább módszer
  • hosszú távon érezteti a hatását
  • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

  Mik a fényszóró polírozás előnyei?

  A fényszóró polírozás alkalmával nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő eljárás. További előnyei:

  • Jelentősen növeli a jó láthatóságot vezetés közben
  • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
  • Eladhatóbbá teszi az autóját
  • Megkíméli a cserétől
  • Levizsgáztathatja az autót

  Egyéb szolgáltatásaink Szigetszentmiklós környékén

  Óriási tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és autóüveg csere területén is.

  Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, keressen minket az elérhetőségeinken.

  Időpont egyeztetése után akár hétvégén is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy egyéb szolgáltatást Szigetszentmiklós régiójában.

Comments are closed.