• Fényszóró polírozás Tisztviselőtelep

  Fényszóró polírozás Tisztviselőtelep

  A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy idővel a műanyag fényszórók bemattulnak, elveszítik fényességüket, karcossá válnak. Ez a változás túlnyomórészt az UV sugárzásnak, a hőhatásnak és az oxidációnak tulajdonítható. De ez több mint egy apró szépséghiba. A matt lámpák komoly kockázatot jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjjeli vezetés során. Mérések alapján egy besárgult autólámpa hatékonysága akár 80%-kal is csökkenhet. Ezen túlmenően a jármű ilyen formában nem megy át a műszaki vizsgán.

  A lámpa javítása Tisztviselőtelep régiójában

  Pillanatnyilag két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpabúrák cseréje igen drága és időigényes, míg a lámpa polírozás okosabb, költségkímélő eljárás.

  Kollégáink professzionális szervizt biztosítanak az érdeklődőknek Tisztviselőtelep területén, a hét minden napján. Az elérhető legprofibb termékekkel, legkorszerűbb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) bevetve nyújtjuk szolgáltatásainkat, így biztosítva fényszóróinak a hosszú ideig tartó fényességet, tisztaságot, időtálló lámpabúrát a különféle hatások ellen, Önnek pedig a láthatóságot és biztonságot biztosít.

  Ha segítségre van szüksége, hogy melyik technológia a legalkalmasabb Önnek, forduljon hozzánk bizalommal, mi segítünk meghozni a legjobb döntést. Az eljárásokról részletesen a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is olvashat.

  Fényszóró polírozás előtte-utána képek – polírozás Tisztviselőtelep övezetében

  lampaburapolirozas Tisztviselőtelep

   

  Lámpa polírozási technológiák

  Mi is történik fényszóró polírozáskor?

  Jóllehet a műanyag fényszóró sok előnyös paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő elteltével az oxidáció, napsugárzás, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

  Az új lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely jórészt megóvja a lámpákat a külső behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat végbemegy. Ám szerencsére a probléma játszi könnyedséggel elhárítható a lámpák polírozásával, ami a legtöbb esetben a legjobb megoldás.

  A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat.

  A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a gépkocsi külső megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy visszaállítjuk a lámpák azon képességét, hogy a gépkocsi előtt haladó objektumokat megfelelően világítsa meg.

  Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves vevőink.

  lampaburapolirozas Tisztviselőtelep

  Lakkozás vagy paszta?

  Elsőre a többségnek gondot okozhat, hogy melyik eljárást válassza. Az alábbiakban elolvashatja a kettő közötti különbséget.

  Pasztás technika:

  • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
  • Olcsóbb megoldás
  • Rövidebb ideig tartó hatás
  • Kb. 3/4 óra alatt készen van

  Lakkozás:

  • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot alkalmazunk
  • Nagyszerű UV védelem
  • Drágább megoldás
  • Strapabíró
  • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

  Miért érdemes políroztatni a fényszórót?

  A fényszóró polírozás során óvjuk a környezetet, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő eljárás. További előnyei:

  • Jelentősen növeli a jó láthatóságot vezetés közben
  • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
  • Segíti járművének eladhatóságát
  • Szükségtelenné teszi a drágább cserét
  • Műszaki vizsgára alkalmas a gépkocsi

  További szolgáltatásaink Tisztviselőtelep területén

  Évtizedes tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és szélvédőcsere területén is.

  Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, keressen minket az elérhetőségeinken.

  Időpont egyeztetése után akár hétvégén is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy egyéb szolgáltatást Tisztviselőtelep régiójában.

Comments are closed.