• Fényszóró polírozás Újpest

  Fényszóró polírozás Újpest

  A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy bizonyos idő elteltével a műanyag lámpák mattá válnak, megszűnik az átláthatóságuk, megkarcolódnak. Ez a változás túlnyomórészt az UV sugaraknak, a hőhatásnak és az oxidációnak tulajdonítható. Viszont ez több mint egy elhanyagolható szépséghiba. A matt lámpabúrák súlyos kockázatot jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjjeli vezetés közben. Mérések alapján egy besárgult fényszóró hatásossága akár 80%-kal is kisebb lehet. Ezen túlmenően az autó ilyen formában nem vizsgáztatható le.

  Az autó lámpájának szervizelése Újpest régiójában

  Jelenleg két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpák cseréje igen drága és sok időt vesz igénybe, míg a fényszóró polírozás okosabb, költséghatékonyabb módszer.

  Kollégáink szakszerű szervizt biztosítanak az érdeklődőknek Újpest övezetében, akár vasárnap is. Az elérhető legprofibb eszközökkel, legkorszerűbb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) használva végezzük a munkát, így biztosítva fényszóróinak a hosszú idejű fényességet, tisztaságot, időtállóságot a környezeti behatások ellen, Önnek pedig a láthatóságot és biztonságot biztosít.

  Ha műszaki segítséget nyújthatunk, hogy melyik módszer a legalkalmasabb Önnek, keressen minket nyugodtan, mi támogatjuk a legoptimálisabb megoldás megtalálásában. A módszerekről részletesen a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is olvashat.

  Fényszóró polírozás előtte-utána képek – polírozás Újpest övezetében

  lampaburapolirozas Újpest

   

  Fényszóró polírozási technológiák

  Mi is történik fényszóró polírozáskor?

  Habár a műanyag autólámpa sok hasznos tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő elteltével az oxidáció, napfény, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

  A gyári lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely jórészt megvédi a lámpákat a környezeti behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat elkerülhetetlen. A jó hír az, hogy a probléma játszi könnyedséggel orvosolható a lámpák polírozásával, ami túlnyomórészt ideális megoldás.

  A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat.

  A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a jármű esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy visszaállítjuk a lámpák azon képességét, hogy a kocsi előtt haladó tárgyakat megfelelően világítsa meg.

  Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves vevőink.

  lampaburapolirozas Újpest

  Lakkozás vagy paszta?

  Elsőre a többségnek gondot jelenthet, hogy melyik módszert válassza. Az alábbiakban elolvashatja a kettő közötti főbb eltéréseket.

  Pasztás technika:

  • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
  • Kedvezőbb árú módszer
  • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
  • Bő fél óra alatt elkészül

  Lakkozás:

  • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot viszünk fel
  • Professzionális UV védelem
  • Költségesebb megoldás
  • Sokáig tart
  • 1 óra munkaidő

  Mit nyerünk a fényszóró polírozással?

  A fényszóró polírozás alkalmával óvjuk a környezetet, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát módszer. További előnyei:

  • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot utazás közben
  • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
  • Eladhatóbbá teszi az autóját
  • Szükségtelenné teszi a drágább cserét
  • Levizsgáztathatja az autót

  Kiegészítő szolgáltatásaink Újpest régiójában

  Évtizedes tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és szélvédőcsere területén is.

  Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, keressen minket az elérhetőségeinken.

  Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy egyéb szolgáltatást Újpest területén.

Comments are closed.