• Fényszóró polírozás Vác

  Fényszóró polírozás Vác

  A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy idővel a műanyag lámpabúrák mattá válnak, megszűnik az átláthatóságuk, megkarcolódnak. Ez a változás túlnyomórészt az UV sugárzásnak, a hőhatásnak és az oxidációnak tudható be. Viszont ez több mint egy kis szépséghiba. A matt fényszórók súlyos kockázatot jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjjeli vezetés során. Mérések szerint egy besárgult autólámpa hatékonysága akár 80%-kal is kisebb lehet. Továbbá a jármű így nem megy át a műszaki vizsgán.

  Az autó lámpájának javítása Vácon

  Jelen pillanatban két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpabúrák cseréje igen drága és sokáig tart, míg a lámpabúra polírozás okosabb, költséghatékonyabb eljárás.

  Szervizmérnökeink professzionális szervizt kínálnak az érdeklődőknek Vác övezetében, akár vasárnap is. Az elérhető legprofibb szerszámokkal, legmodernebb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) alkalmazva végezzük a munkát, így garantálva fényszóróinak a hosszú idejű fényességet, tisztaságot, időtállóságot a környezeti behatások ellen, Önnek pedig a láthatóságot és biztonságot biztosít.

  Ha szaktanácsot adhatunk, hogy melyik technológia a legalkalmasabb Önnek, forduljon hozzánk nyugodtan, mi segítünk meghozni a legjobb döntést. A módszerekről részletesen a Polírozási technológiák menüpontban is olvashat.

  Fényszóró polírozás előtte-utána fotók – polírozás Vác régiójában

  fenyszoropolirozasaelottefoto Vác

   

  fenyszoropolirozasautanafoto Vác

   

  Váci autólámpa polírozási technológiák

  Mi is történik fényszóró polírozáskor?

  Habár a műanyag lámpabúra sok hasznos paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő múlásával a korrózió, napsugárzás, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

  Az új fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely nagy mértékben megvédi a lámpákat a külső behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat elkerülhetetlen. A jó hír az, hogy a probléma könnyen kiküszöbölhető a lámpák polírozásával, ami túlnyomórészt a legjobb választás.

  A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat.

  A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a jármű külső megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy helyreállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy a jármű előtt haladó tárgyakat a szükséges mértékben világítsa meg.

  Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt vevőink.

  lampaburapolirozas Vác

  Lakkozás vagy paszta?

  Ránézésre a többségnek gondot okozhat, hogy melyik technológiát válassza. Az alábbiakban megtekintheti a két technika közötti főbb eltéréseket.

  Pasztás technika:

  • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
  • Kedvezőbb árú eljárás
  • Rövidebb ideig tartó hatás
  • Kb. 3/4 óra alatt készen van

  Lakkozás Vác:

  • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot viszünk fel
  • Tökéletes UV védelem
  • Költségesebb eljárás
  • Időtálló
  • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

  Mit nyerünk a fényszóró polírozással?

  A fényszóró polírozás alkalmával óvjuk a környezetet, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő módszer. További előnyei:

  • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot utazás közben
  • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal növelve értékét
  • Segíti járművének eladhatóságát
  • Megkíméli a cserétől
  • A jármű átmegy a műszaki vizsgán

  Kiegészítő szolgáltatásaink Vác területén

  Évtizedes tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és szélvédőcsere területén is.

  Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, forduljon hozzánk bizalommal az elérhetőségeinken.

  Időpont egyeztetése után akár hétvégén is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy egyéb szolgáltatást Vác övezetében.

Comments are closed.