• Fényszóró polírozás XII. kerület

  Fényszóró polírozás XII. kerület

  A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy egy idő után a műanyag autólámpák mattá válnak, megszűnik az átláthatóságuk, karcossá válnak. Ez az elváltozás túlnyomórészt az UV sugaraknak, a hőhatásnak és az oxidációnak tudható be. Azonban ez több mint egy kis szépséghiba. A matt autólámpák komoly kockázatot jelentenek a biztonságra, különösen az éjszakai vezetés közben. Mérések alapján egy besárgult fényszóró hatásossága akár 80%-kal is kisebb lehet. Ezen túlmenően a jármű ilyen formában nem tud levizsgázni.

  A lámpa javítása XII. kerület övezetében

  Jelenleg két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpák cseréje igen drága és sokáig tart, míg a fényszóró polírozás intelligensebb, pénztárcabarát módszer.

  Szervizmérnökeink profi szervizt ajánlanak ügyfeleink számára XII. kerület területén, akár hétvégén is. A jelenleg piacon lévő legprofibb szerszámokkal, legkorszerűbb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) alkalmazva nyújtjuk szolgáltatásainkat, így szavatolva fényszóróinak a tartós fényességet, tisztaságot, ellenállóságot a különféle hatások ellen, Önnek pedig a láthatóságot és biztonságot nyújt.

  Ha szaktanácsot adhatunk, hogy melyik technológia a legalkalmasabb Önnek, forduljon hozzánk bizalommal, mi segítünk meghozni a legjobb döntést. A technológiákról bővebben a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is talál információt.

  Fényszóró polírozás előtte-utána képek – polírozás XII. kerület övezetében

  autolampapolirozaselotte XII. kerület

   

  autolampapolirozasutana XII. kerület

   

  Autólámpa polírozási technológiák

  Mi is történik fényszóró polírozáskor?

  Jóllehet a műanyag lámpabúra sok előnyös paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő múlásával az oxidáció, napfény, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

  Az új fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely nagyban megóvja a lámpákat a külső behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat előbb-utóbb bekövetkezik. A jó hír az, hogy a probléma könnyűszerrel orvosolható a lámpák polírozásával, ami az esetek többségében a legjobb választás.

  A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat.

  A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a jármű külső megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy visszaállítjuk a lámpák azon képességét, hogy a kocsi előtt haladó tárgyakat megfelelően világítsa meg.

  Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt vevőink.

  lampaburapolirozas XII. kerület

  Lakkozás vagy paszta?

  Ránézésre sokaknak gondot okozhat, hogy melyik technológiát válassza. Az alábbiakban megtalálja a két technika közötti főbb eltéréseket.

  Pasztás technika:

  • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
  • Kedvezőbb árú módszer
  • Rövidebb ideig tartó hatás
  • Bő fél óra alatt elkészül

  Lakkozás:

  • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot viszünk fel
  • Kifogástalan UV védelem
  • Borsosabb árú eljárás
  • Hosszú távú hatás
  • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

  Mik a fényszóró polírozás előnyei?

  A fényszóró polírozás alkalmával óvjuk a környezetet, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát eljárás. Járulékos előnyei:

  • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot vezetés közben
  • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal növelve értékét
  • Segíti járművének eladhatóságát
  • Szükségtelenné teszi a drágább cserét
  • Levizsgáztathatja az autót

  További szolgáltatásaink XII. kerület területén

  10 éves tapasztalatunk van a szélvédő javítás és szélvédőcsere területén is.

  Ha járművét szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, keressen minket az elérhetőségeinken.

  Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy egyéb szolgáltatást XII. kerület területén.

Comments are closed.