• Fényszóró polírozás XVIII. kerület

  Fényszóró polírozás XVIII. kerület

  A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy egy idő után a műanyag autólámpák bemattulnak, elveszítik fényességüket, karcossá válnak. Ez a változás többnyire az ultraibolya sugárzásnak, a hőhatásnak és az oxidációnak tudható be. De ez több mint egy elhanyagolható „kozmetikai” hiba. A matt autólámpák súlyos kockázatot jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjjeli vezetés közben. Mérések szerint egy besárgult lámpabúra javítása hatékonysága akár 80%-kal is kisebb lehet. Ezen túlmenően a gépkocsi így nem tud levizsgázni.

  A lámpa javítása XVIII. kerület területén

  Jelen pillanatban két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpabúrák cseréje igen költséges és sokáig tart, míg a lámpa polírozás intelligensebb, pénztárcabarát eljárás.

  Szervizmérnökeink szakszerű szervizt kínálnak az érdeklődőknek XVIII. kerület övezetében, ünnepnapokon is. A jelenleg piacon lévő legprofibb termékekkel, legkorszerűbb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) alkalmazva végezzük a munkát, így szavatolva fényszóróinak a hosszú ideig tartó fényességet, tisztaságot, időtállóságot a környezeti behatások ellen, Önnek pedig a láthatóságot és biztonságot biztosít.

  Ha műszaki segítséget nyújthatunk, hogy melyik eljárás a legalkalmasabb Önnek, keressen minket bizalommal, mi támogatjuk a legoptimálisabb megoldás megtalálásában. A technológiákról bővebben a Polírozási technológiák menüpontban is olvashat.

  Fényszóró polírozás előtte-utána fotók – polírozás XVIII. kerület övezetében

  fenyszoropolirozas elotte XVIII. kerület

  fenyszoropolirozas utana XVIII. kerület

   

  Fényszóró polírozási módszerek

  Mi is történik fényszóró polírozáskor?

  Habár a műanyag autólámpa sok hasznos paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő múlásával az oxidáció, napfény, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

  Az új fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely jórészt megóvja a lámpákat a környezeti behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat végbemegy. A jó hír az, hogy a probléma könnyűszerrel kiküszöbölhető a lámpák polírozásával, ami a legtöbb esetben ideális megoldás.

  A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat.

  A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a jármű esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy visszaállítjuk a lámpák azon képességét, hogy az autó előtt haladó tárgyakat kiválóan világítsa meg.

  Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves ügyfeleink.

  lampaburapolirozas XVIII. kerület

  Lakkozás vagy paszta?

  Elsőre sokaknak gondot jelenthet, hogy melyik eljárást válassza. Az alábbiakban megtekintheti a két technika közötti különbséget.

  Pasztás technika:

  • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
  • Költséghatékony módszer
  • Rövidebb ideig tartó hatás
  • 45 perc munkaidő

  Lakkozás:

  • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot viszünk fel
  • Kifogástalan UV védelem
  • Költségesebb módszer
  • Tartós
  • 1 óra munkaidő

  Mik a fényszóró polírozás előnyei?

  A fényszóró polírozás során óvjuk a környezetet, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát megoldás. További előnyei:

  • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot vezetés közben
  • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
  • Segíti járművének eladhatóságát
  • Megkíméli a cserétől
  • Levizsgáztathatja az autót

  Egyéb szolgáltatásaink XVIII. kerület környékén

  Évtizedes tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és autóüveg csere területén is.

  Ha járművét szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, keressen minket az elérhetőségeinken.

  Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy egyéb szolgáltatást XVIII. kerület területén.

Comments are closed.