• Fényszóró polírozás XXIII. kerület

  Fényszóró polírozás XXIII. kerület

  A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy egy idő után a műanyag lámpabúrák mattá válnak, elveszítik fényességüket, karcossá válnak. Ez a változás legtöbbször az ultraibolya sugaraknak, a hőhatásnak és az oxidációnak tulajdonítható. Viszont ez több mint egy apró szépséghiba. A matt lámpák komoly kockázatot jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjszakai vezetés során. Mérések alapján egy besárgult lámpabúra hatékonysága akár 80%-kal is csökkenhet. Ezen kívül a jármű ilyen formában nem vizsgáztatható le.

  Az autó lámpájának javítása XXIII. kerület környékén

  Pillanatnyilag két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpák cseréje igen költséges és sokáig tart, míg a lámpa polírozás intelligensebb, költségkímélő megoldás.

  Kollégáink szakszerű szervizt ajánlanak ügyfeleink számára XXIII. kerület régiójában, ünnepnapokon is. Az elérhető legprofibb termékekkel, legkorszerűbb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) alkalmazva végezzük a munkát, így biztosítva fényszóróinak a hosszú ideig tartó fényességet, tisztaságot, ellenállóságot az időjárás viszontagságai ellen, Önnek pedig a láthatóságot és biztonságot nyújt.

  Ha szaktanácsot adhatunk, hogy melyik módszer a legmegfelelőbb Önnek, keressen minket bizalommal, mi támogatjuk a legoptimálisabb megoldás megtalálásában. A technológiákról részletesen a Polírozási technológiák menüpontban is olvashat.

  Fényszóró polírozás előtte-utána fényképek – polírozás XXIII. kerület környékén

  lampaburapolirozaselotteutanakepek XXIII. kerület

   

  Fényszóró polírozási módszerek

  Mi is történik fényszóró polírozáskor?

  Jóllehet a műanyag autólámpa sok hasznos tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő elteltével a korrózió, napsugárzás, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

  Az új fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely nagyban megóvja a lámpákat a külső behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat elkerülhetetlen. A jó hír az, hogy a probléma könnyen orvosolható a lámpák polírozásával, ami a legtöbb esetben ideális választás.

  A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat.

  A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a jármű esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy helyreállítjuk a lámpák azon képességét, hogy a jármű előtt haladó objektumokat a szükséges mértékben világítsa meg.

  Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves ügyfeleink.

  lampaburapolirozas XXIII. kerület

  Lakkozás vagy paszta?

  Ránézésre sokaknak gondot okozhat, hogy melyik módszert válassza. Az alábbiakban megtalálja a két technika közötti különbséget.

  Pasztás technika:

  • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
  • Költségbarát megoldás
  • Rövidebb ideig tartó hatás
  • 45 perc munkaidő

  Lakkozás:

  • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot használunk
  • Kifogástalan UV védelem
  • Költségesebb eljárás
  • Tartós
  • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

  Mit nyerünk a fényszóró polírozással?

  A fényszóró polírozás során óvjuk a környezetet, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő megoldás. Járulékos előnyei:

  • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot vezetés közben
  • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
  • Segíti járművének eladhatóságát
  • Szükségtelenné teszi a drágább cserét
  • Műszaki vizsgára alkalmas a gépkocsi

  Kiegészítő szolgáltatásaink XXIII. kerület övezetében

  Óriási tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és szélvédőcsere területén is.

  Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, keressen minket az elérhetőségeinken.

  Időpont egyeztetése után akár hétvégén is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy egyéb szolgáltatást XXIII. kerület övezetében.

Comments are closed.