Akciós autólámpa polírozás Pesterzsébet-Szabótelep

Megosztás

Akciós autólámpa polírozás Pesterzsébet-Szabótelep

Olcsó fényszóró javítás és lámpabúra polírozás Pesterzsébet-Szabótelep területén +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy bizonyos idő elteltével a műanyag lámpabúrák bemattulnak, elveszítik fényességüket, megkarcolódnak. Ez az elváltozás legtöbbször az ultraibolya sugárzásnak, a hőhatásnak és felületi korróziónak köszönhető. Azonban ez több mint egy apró „kozmetikai” hiba. A matt fényszórók komoly kockázatot jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjjeli vezetés közben. Mérések alapján egy besárgult autólámpa hatásossága akár 80%-kal is csökkenhet. Továbbá a jármű ilyen formában nem vizsgáztatható le.

Az autó lámpájának szervizelése Pesterzsébet-Szabótelep környékén

Pillanatnyilag két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpák cseréje igen költséges és sok időt vesz igénybe, míg a lámpabúra polírozás intelligensebb, költséghatékonyabb módszer.

Munkatársaink szakszerű szervizt kínálnak ügyfeleink számára Pesterzsébet-Szabótelep régiójában, a hét minden napján. A jelenleg piacon lévő legprofibb szerszámokkal, legkorszerűbb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) használva végezzük a munkát, így garantálva fényszóróinak a tartós fényességet, tisztaságot, időtállóságot az időjárás viszontagságai ellen, Önnek pedig gyors észlelhetőséget és biztonságot nyújt.

Ha segítségre van szüksége, hogy melyik eljárás a legideálisabb Önnek, keressen minket bizalommal, mi segítünk meghozni a legjobb döntést. A módszerekről részletesen a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is olvashat.

Fényszóró polírozás előtte-utána fotók – polírozás Pesterzsébet-Szabótelep régiójában

fényszóró polírozás előtte fotó Pesterzsébet-Szabótelep
fenyszoropolirozasautanafoto Pesterzsébet-Szabótelep

Autólámpa polírozási technológiák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag fényszóró sok előnyös paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő múlásával az oxidáció, napfény, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

Az új fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely jórészt megvédi a lámpákat a környezeti behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat előbb-utóbb bekövetkezik. A jó hír az, hogy a probléma játszi könnyedséggel elhárítható a lámpák polírozásával, ami az esetek többségében a legjobb megoldás.

A polírozás során megszüntetjük a lámpabúra oxidációját, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a jármű esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy visszaállítjuk a lámpák azon képességét, hogy a jármű előtt haladó objektumokat kitűnően világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt vevőink.

lámpabúra polírozás Pesterzsébet-Szabótelep

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre sokaknak gondot okozhat, hogy melyik technológiát válassza. Az alábbiakban megtekintheti a két technika közötti különbséget.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Kedvezőbb árú eljárás
 • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
 • Kb. 3/4 óra alatt készen van

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot használunk
 • Nagyszerű UV védelem
 • Költségesebb megoldás
 • Időtálló
 • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Mit nyerünk a fényszóró polírozással?

A fényszóró polírozás alkalmával óvjuk a környezetet, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát megoldás. További előnyei:

 • Nagy mértékben elősegíti a kielégítő láthatóságot utazás közben
 • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
 • Eladhatóbbá teszi az autóját
 • Szükségtelenné teszi a drágább cserét
 • Műszaki vizsgára alkalmas a gépkocsi

Kiegészítő szolgáltatásaink Pesterzsébet-Szabótelep régiójában

Évtizedes tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és szélvédőcsere területén is.

Ha járművét szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, forduljon hozzánk bizalommal valamelyik elérhetőségünkön.

Autóüveg csere Pesterzsébet-Szabótelep jutányos áron
Autóüveg javítás Pesterzsébet-Szabótelep megfizethető összegért
Karosszéria fóliázás Pesterzsébet-Szabótelep jutányos áron

Időpont egyeztetése után akár hétvégén is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy javítást Pesterzsébet-Szabótelep régiójában.