Akciós fényszóró csiszolás Budakeszi

Megosztás

Akciós fényszóró csiszolás Budakeszi

Pénztárcabarát autólámpa szerelés és autólámpa polírozás Budakeszi övezetében +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy egy idő után a műanyag lámpák mattá válnak, megszűnik az átláthatóságuk, megkarcolódnak. Ez a változás szinte mindig az UV sugárzásnak, a magas hőmérsékletnek és felületi korróziónak tulajdonítható. De ez több mint egy apró szépséghiba. A matt fényszórók súlyos kockázatot jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjszakai vezetés során. Mérések szerint egy besárgult lámpabúra hatékonysága akár 80%-kal is csökkenhet. Ezen túlmenően az autó ilyen állapotban nem megy át a műszaki vizsgán.

A lámpabúra javítása Budakeszi régiójában

Jelenleg két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpák cseréje igen költséges és időigényes, míg az autólámpa polírozás okosabb, olcsóbb megoldás.

Munkatársaink szakszerű szervizt biztosítanak az érdeklődőknek Budakeszi környékén, akár hétvégén is. A jelenleg piacon lévő legprofibb szerszámokkal, legkorszerűbb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) bevetve nyújtjuk szolgáltatásainkat, így szavatolva fényszóróinak a hosszú ideig tartó fényességet, tisztaságot, időtállóságot az időjárás viszontagságai ellen, Önnek pedig gyors észlelhetőséget és védelmet biztosít.

Ha segítségre van szüksége, hogy melyik módszer a legmegfelelőbb Önnek, keressen minket bizalommal, mi ellátjuk jótanácsokkal, vagy meg is oldjuk a problémáját. A módszerekről részletesen a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is talál információt.

Fényszóró polírozás előtte-utána fényképek – polírozás Budakeszi övezetében

fényszóró polírozás előtte Budakeszi
fényszóró polírozás után Budakeszi

Lámpa polírozási technikák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag fényszóró sok hasznos paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő elteltével az oxidáció, napsugárzás, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

Az új fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely jórészt megvédi a lámpákat a külső behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat elkerülhetetlen. Ám szerencsére a probléma könnyen megszüntethető a lámpák polírozásával, ami a legtöbb esetben ideális megoldás.

A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a jármű esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy visszaállítjuk a lámpák azon képességét, hogy a jármű előtt haladó tárgyakat jól világítsa meg.
Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt vevőink.
lámpabúra polírozás Budakeszi

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre a többségnek gondot jelenthet, hogy melyik technikát válassza. Az alábbi részben elolvashatja a kettő közötti különbséget.
Számos esetben az interneten keresgélve bukkannak ránk az ügyfeleink ezek után kutatva:

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Költségbarát eljárás
 • Rövidebb ideig tartó hatás
 • Bő fél óra alatt elkészül

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot alkalmazunk
 • Optimális UV védelem
 • Borsosabb árú módszer
 • Hosszú távú hatás
 • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Mik a fényszóró polírozás előnyei?

A fényszóró polírozás alkalmával nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő eljárás. További előnyei:

 • Nagy mértékben növeli a kielégítő láthatóságot utazás közben
 • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal növelve értékét
 • Eladhatóbbá teszi az autóját
 • Kiküszöböli a költséges cserét
 • Műszaki vizsgára alkalmas a gépkocsi

Egyéb tevékenységeink Budakeszi környékén

Óriási tapasztalatunk van a kőfelverődés javítás és szélvédőcsere területén is.

Ha járművét szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, forduljon hozzánk bizalommal az elérhetőségeinken.

Szélvédőcsere Budakeszi kedvező áron
Autóüveg javítás Budakeszi kedvező áron
Autódekoráció Budakeszi kedvező áron

Időpont egyeztetése után akár hétvégén is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy szerelést Budakeszi környékén.