Akciós lámpabúra csiszolás Budajenő

Megosztás

Akciós lámpabúra csiszolás Budajenő

Kedvező árú autólámpa szerelés és fényszóró polírozás Budajenő övezetében +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy bizonyos idő elteltével a műanyag lámpabúrák mattá válnak, megszűnik az átláthatóságuk, karcossá válnak. Ez a változás szinte mindig az ultraibolya sugaraknak, a magas hőmérsékletnek és felületi korróziónak köszönhető. Viszont ez több mint egy kis szépséghiba. A matt lámpabúrák beláthatatlan veszélyt jelentenek a biztonságra, különösen az éjjeli vezetés során. Mérések alapján egy besárgult fényszóró hatásossága akár 80%-kal is kisebb lehet. Ezen túlmenően az autó ilyen állapotban nem vizsgáztatható le.

Az autó lámpájának szervizelése Budajenő környékén

Most két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpák cseréje igen költséges és sok időt vesz igénybe, míg a lámpa polírozás okosabb, pénztárcabarát eljárás.

Kollégáink szakszerű szervizt kínálnak az érdeklődőknek Budajenő régiójában, a hét minden napján. Az elérhető legprofibb eszközökkel, legkorszerűbb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) bevetve nyújtjuk szolgáltatásainkat, így garantálva fényszóróinak a hosszú ideig tartó fényességet, tisztaságot, időtállóságot a különféle hatások ellen, Önnek pedig láthatóságot és védelmet kölcsönöz.

Ha műszaki segítséget nyújthatunk, hogy melyik eljárás a legmegfelelőbb Önnek, forduljon hozzánk nyugodtan, mi támogatjuk a legoptimálisabb megoldás megtalálásában. A módszerekről bővebben a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is tájékozódhat.

Fényszóró polírozás előtte-utána fotók – polírozás Budajenő régiójában

fényszóró polírozás előtte fotó Budajenő
fenyszoropolirozasautanafoto Budajenő

Lámpabúra polírozási technológiák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag fényszóró sok előnyös paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő elteltével az oxidáció, napsugárzás, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

A gyári fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely jórészt megóvja a lámpákat a környezeti behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat lezajlik. Ám szerencsére a probléma játszi könnyedséggel megszüntethető a lámpák polírozásával, ami az esetek többségében ideális megoldás.

A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a jármű esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy helyreállítjuk a lámpák azon képességét, hogy az autó előtt haladó tárgyakat a szükséges mértékben világítsa meg.
Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves ügyfeleink.
lámpabúra polírozás Budajenő

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre sokaknak gondot jelenthet, hogy melyik módszert érdemes választani. Az alábbi részben megtalálja a kettő közötti különbséget.
Látogatóink gyakorta az alábbiakat keresve találnak ránk:

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Pénztárcakímélő megoldás
 • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
 • Bő fél óra alatt elkészül

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot alkalmazunk
 • Tökéletes UV védelem
 • Költségesebb megoldás
 • Hosszú távú hatás
 • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Mik a fényszóró polírozás előnyei?

A fényszóró polírozás során nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő megoldás. Járulékos előnyei:

 • Jelentősen elősegíti a megfelelő láthatóságot utazás közben
 • Megszépíti járművének esztétikai megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
 • Eladhatóbbá teszi az autóját
 • Kiküszöböli a költséges cserét
 • Műszaki vizsgára alkalmas a gépkocsi

Kiegészítő tevékenységeink Budajenő régiójában

Évtizedes tapasztalatunk van a kőfelverődés javítás és autóüveg csere területén is.

Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, forduljon hozzánk bizalommal akár azonnal, telefonon.

Autóüveg csere Budajenő jutányos áron
Autóüveg javítás Budajenő kedvező áron
Autócsomagolás Budajenő jutányos áron

Időpont egyeztetése után akár hétvégén is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért lámpabúra polírozást vagy javítást Budajenő övezetében.