Akciós lámpabúra csiszolás Csepel-Rózsadomb

Megosztás

Akciós lámpabúra csiszolás Csepel-Rózsadomb

Kedvező árú autólámpa szerelés és lámpabúra polírozás Csepel-Rózsadomb övezetében +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy bizonyos idő elteltével a műanyag lámpabúrák bemattulnak, elveszítik fényességüket, karcossá válnak. Ez a változás túlnyomórészt az ultraibolya sugárzásnak, a hőhatásnak és felületi korróziónak tudható be. Viszont ez több mint egy kis szépséghiba. A matt autólámpák beláthatatlan veszélyt jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjjeli vezetés során. Mérések szerint egy besárgult lámpabúra hatékonysága akár 80%-kal is csökkenhet. Továbbá az autó ilyen formában nem vizsgáztatható le.

A fényszóró szervizelése Csepel-Rózsadomb övezetében

Most két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpabúrák cseréje igen költséges és időigényes, míg a fényszóró polírozás okosabb, költséghatékonyabb eljárás.

Kollégáink professzionális szervizt biztosítanak ügyfeleink számára Csepel-Rózsadomb régiójában, szombaton is. Az elérhető legprofibb szerszámokkal, legkorszerűbb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) használva végezzük a munkát, így szavatolva fényszóróinak a hosszú idejű fényességet, tisztaságot, ellenállóságot az időjárás viszontagságai ellen, Önnek pedig láthatóságot és biztonságot nyújt.

Ha segítségre van szüksége, hogy melyik technológia a legideálisabb Önnek, forduljon hozzánk nyugodtan, mi ellátjuk jótanácsokkal, vagy meg is oldjuk a problémáját. A technológiákról részletesen a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is talál információt.

Fényszóró polírozás előtte-utána fotók – polírozás Csepel-Rózsadomb régiójában

fényszóró polírozás előtte fotó Csepel-Rózsadomb
fenyszoropolirozasautanafoto Csepel-Rózsadomb

Fényszóró polírozási technikák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag fényszóró sok hasznos tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő elteltével az oxidáció, napfény, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

Az új fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely jórészt megvédi a lámpákat a környezeti behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat lezajlik. Ám szerencsére a probléma játszi könnyedséggel elhárítható a lámpák polírozásával, ami túlnyomórészt a legjobb választás.

A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a jármű külső megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy visszaállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy az autó előtt haladó tárgyakat kiválóan világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves ügyfeleink.

lámpabúra polírozás Csepel-Rózsadomb

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre sokaknak gondot okozhat, hogy melyik eljárást érdemes választani. Az alábbi részben megtekintheti a kettő közötti különbséget.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Költségbarát megoldás
 • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
 • Kb. 3/4 óra alatt készen van

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot viszünk fel
 • Tökéletes UV védelem
 • Drágább megoldás
 • Sokáig tart
 • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Miért érdemes políroztatni a fényszórót?

A fényszóró polírozás alkalmával nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő módszer. Járulékos előnyei:

 • Jelentősen elősegíti a jó láthatóságot utazás közben
 • Megszépíti járművének esztétikai megjelenését, ezáltal növelve értékét
 • Eladhatóbbá teszi az autóját
 • Megkíméli a cserétől
 • Levizsgáztathatja az autót

További tevékenységeink Csepel-Rózsadomb régiójában

Óriási tapasztalatunk van a kőfelverődés javítás és szélvédőcsere területén is.

Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, keressen minket valamelyik elérhetőségünkön.

Szélvédőcsere Csepel-Rózsadomb olcsón
Szélvédő javítás Csepel-Rózsadomb kedvező áron
Autódekoráció Csepel-Rózsadomb megfizethető összegért

Időpont egyeztetése után akár hétvégén is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért autólámpa polírozást vagy szerelést Csepel-Rózsadomb övezetében.