Akciós lámpabúra csiszolás Gyártelep

Megosztás

Akciós lámpabúra csiszolás Gyártelep

Megfizethető autólámpa szerelés és lámpabúra polírozás Gyártelep régiójában +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy bizonyos idő elteltével a műanyag autólámpák mattá válnak, elveszítik fényességüket, karcossá válnak. Ez a változás túlnyomórészt az ultraibolya sugaraknak, a magas hőmérsékletnek és felületi korróziónak köszönhető. Azonban ez több mint egy kis szépséghiba. A matt autólámpák súlyos kockázatot jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjszakai vezetés során. Mérések alapján egy besárgult lámpa hatásfoka akár 80%-kal is kisebb lehet. Továbbá az autó ebben az állapotban nem vizsgáztatható le.

A fényszóró javítása Gyártelep övezetében

Most két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpák cseréje igen költséges és sok időt vesz igénybe, míg a fényszóró polírozás okosabb, költséghatékonyabb megoldás.

Munkatársaink professzionális szervizt biztosítanak ügyfeleink számára Gyártelep környékén, szombaton is. A jelenleg piacon lévő legprofibb szerszámokkal, legkorszerűbb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) bevetve nyújtjuk szolgáltatásainkat, így garantálva fényszóróinak a hosszú idejű fényességet, tisztaságot, időtállóságot a különféle hatások ellen, Önnek pedig láthatóságot és védelmet biztosít.

Ha műszaki segítséget nyújthatunk, hogy melyik technológia a legmegfelelőbb Önnek, forduljon hozzánk bizalommal, mi segítünk meghozni a legjobb döntést. A technológiákról részletesen a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is talál információt.

Fényszóró polírozás előtte-utána fényképek – polírozás Gyártelep területén

fényszóró polírozás előtte Gyártelep
fényszóró polírozás után Gyártelep

Autólámpa polírozási technológiák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag lámpabúra sok hasznos tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő elteltével a korrózió, napfény, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

A gyári lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely nagy mértékben megóvja a lámpákat a külső behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat lezajlik. A jó hír az, hogy a probléma játszi könnyedséggel kiküszöbölhető a lámpák polírozásával, ami a legtöbb esetben a legjobb megoldás.

A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a jármű külső megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy visszaállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy a jármű előtt haladó objektumokat kitűnően világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt vevőink.

lámpabúra polírozás Gyártelep

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre a többségnek gondot jelenthet, hogy melyik módszert válassza. Az alábbi részben megtalálja a kettő közötti főbb eltéréseket.

Pasztás technika:

  • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
  • Költséghatékony megoldás
  • Rövidebb ideig tartó hatás
  • 45 perc munkaidő

Lakkozás:

Miért érdemes políroztatni a fényszórót?

A fényszóró polírozás során nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő eljárás. Járulékos előnyei:

  • Jelentősen növeli a kielégítő láthatóságot vezetés közben
  • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal növelve értékét
  • Segíti járművének eladhatóságát
  • Kiküszöböli a költséges cserét
  • Levizsgáztathatja az autót

További tevékenységeink Gyártelep régiójában

10 éves tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és szélvédőcsere területén is.

Ha gépkocsiját szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, forduljon hozzánk bizalommal akár azonnal, telefonon.

Szélvédőcsere Gyártelep olcsón
Szélvédő javítás Gyártelep kedvező áron
Autócsomagolás Gyártelep megfizethető összegért

Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért lámpabúra polírozást vagy szerelést Gyártelep övezetében.