Akciós lámpabúra polírozás Áporka

Megosztás

Akciós lámpabúra polírozás Áporka

Olcsó autólámpa szerelés és fényszóró polírozás Áporka vonzáskörzetében +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy egy idő után a műanyag autólámpák bemattulnak, elveszítik fényességüket, karcossá válnak. Ez az elváltozás szinte mindig az ultraibolya sugárzásnak, a hőhatásnak és az oxidációnak tudható be. De ez több mint egy apró szépséghiba. A matt lámpabúrák beláthatatlan kockázatot jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjjeli vezetés közben. Mérések szerint egy besárgult autólámpa hatásossága akár 80%-kal is csökkenhet. Ezen kívül a jármű ilyen formában nem alkalmas a műszaki vizsgára.

A lámpabúra javítása Áporka régiójában

Jelen pillanatban két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A fényszórók cseréje igen drága és sokáig tart, míg az autólámpa polírozás okosabb, pénztárcabarát eljárás.

Szervizmérnökeink szakszerű szervizt kínálnak ügyfeleink számára Áporka környékén, akár hétvégén is. Az elérhető legprofibb szerszámokkal, legmodernebb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) bevetve végezzük a munkát, így szavatolva fényszóróinak a hosszú idejű fényességet, tisztaságot, ellenállóságot az időjárás viszontagságai ellen, Önnek pedig gyors észlelhetőséget és védelmet kölcsönöz.

Ha szaktanácsot adhatunk, hogy melyik eljárás a legmegfelelőbb Önnek, forduljon hozzánk bizalommal, mi támogatjuk a legoptimálisabb megoldás megtalálásában. A technológiákról részletesen a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is talál információt.

Fényszóró polírozás előtte-utána fényképek – polírozás Áporka övezetében

autólámpa polírozás előtte Áporka
autólámpa polírozás utána Áporka

Fényszóró polírozási technológiák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag fényszóró sok hasznos tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő múlásával a korrózió, napfény, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

A gyári fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely nagyban megvédi a lámpákat a környezeti behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat végbemegy. A jó hír az, hogy a probléma könnyűszerrel elhárítható a lámpák polírozásával, ami túlnyomórészt a legjobb megoldás.

A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a gépkocsi külső megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy visszaállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy a gépkocsi előtt haladó objektumokat a szükséges mértékben világítsa meg.
Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves vevőink.
lámpabúra polírozás Áporka

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre sokaknak gondot jelenthet, hogy melyik technikát válassza. Az alábbi részben megtalálja a két technika közötti különbséget.
A weblapunkra gyakran az alábbi keresésekkel érkeznek a tisztelt érdeklődők:

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Olcsóbb eljárás
 • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
 • Kb. 3/4 óra alatt készen van

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot használunk
 • Nagyszerű UV védelem
 • Drágább eljárás
 • Strapabíró
 • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Miért érdemes políroztatni a fényszórót?

A fényszóró polírozás során nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő módszer. További előnyei:

 • Jelentősen növeli a kielégítő láthatóságot utazás közben
 • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
 • Segíti járművének eladhatóságát
 • Megkíméli a cserétől
 • Műszaki vizsgára alkalmas a gépkocsi

Egyéb szolgáltatásaink Áporka környékén

Évtizedes tapasztalatunk van a szélvédő javítás és autóüveg csere területén is.

Ha járművét szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, keressen minket az elérhetőségeinken.

Autóüveg csere Áporka jutányos áron
Autóüveg javítás Áporka kedvező áron
Autódekoráció Áporka kedvező áron

Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért lámpabúra polírozást vagy szerelést Áporka területén.