Autólámpa polírozás Alsórákos

Megosztás

Autólámpa polírozás Alsórákos

Megfizethető autólámpa szerelés és lámpabúra polírozás Alsórákos környékén +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy egy idő után a műanyag lámpák mattá válnak, elveszítik fényességüket, karcossá válnak. Ez a változás szinte mindig az ultraibolya sugaraknak, a hőhatásnak és az oxidációnak köszönhető. Azonban ez több mint egy kis „kozmetikai” hiba. A matt fényszórók beláthatatlan veszélyt jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjszakai vezetés során. Mérések szerint egy besárgult autólámpa hatásossága akár 80%-kal is csökkenhet. Továbbá a gépkocsi ebben az állapotban nem megy át a műszaki vizsgán.

Az autó lámpájának javítása Alsórákos régiójában

Jelenleg két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpák cseréje igen költséges és sok időt vesz igénybe, míg az autólámpa polírozás okosabb, olcsóbb módszer.

Szervizmérnökeink szakszerű szervizt ajánlanak az érdeklődőknek Alsórákos övezetében, szombaton is. A jelenleg piacon lévő legprofibb szerszámokkal, legmodernebb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) alkalmazva dolgozunk, így szavatolva fényszóróinak a tartós fényességet, tisztaságot, ellenállóságot az időjárás viszontagságai ellen, Önnek pedig láthatóságot és védelmet kölcsönöz.

Ha műszaki segítséget nyújthatunk, hogy melyik eljárás a legmegfelelőbb Önnek, keressen minket nyugodtan, mi segítünk meghozni a legjobb döntést. A módszerekről bővebben a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is tájékozódhat.

Fényszóró polírozás előtte-utána képek – polírozás Alsórákos környékén

fényszóró polírozás előtte fotó Alsórákos
fenyszoropolirozasautanafoto Alsórákos

Autólámpa polírozási technológiák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag fényszóró sok előnyös paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő múlásával a korrózió, napfény, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

A gyári fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely jórészt megóvja a lámpákat a külső behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat lezajlik. A jó hír az, hogy a probléma könnyen elhárítható a lámpák polírozásával, ami az esetek többségében ideális választás.

A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása Alsórákoson eredeti állapotukba nemcsak a jármű esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy helyreállítjuk a lámpák azon képességét, hogy a kocsi előtt haladó objektumokat kiválóan világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt vevőink.

lámpabúra polírozás Alsórákos

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre a többségnek gondot okozhat, hogy melyik technikát érdemes választani. A továbbiakban elolvashatja a kettő közötti különbséget.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Költségbarát megoldás
 • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
 • 45 perc munkaidő

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot használunk
 • Kifogástalan UV védelem
 • Költségesebb módszer
 • Strapabíró
 • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Mit nyerünk a fényszóró polírozással?

A fényszóró polírozás során óvjuk a környezetet, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő módszer. Járulékos előnyei:

 • Jelentősen növeli a jó láthatóságot vezetés közben
 • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal növelve értékét
 • Eladhatóbbá teszi az autóját
 • Kiküszöböli a költséges cserét
 • Műszaki vizsgára alkalmas a gépkocsi

Egyéb szolgáltatásaink Alsórákos övezetében

Óriási tapasztalatunk van a kőfelverődés javítás és autóüveg csere területén is.

Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, forduljon hozzánk bizalommal az elérhetőségeinken.

Szélvédőcsere Alsórákos kedvező áron
Autóüveg javítás Alsórákos megfizethető összegért
Karbon fóliázás Alsórákos jutányos áron

Időpont egyeztetése után akár hétvégén is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy javítást Alsórákos területén.