Autólámpa polírozás Bélatelep

Megosztás

Autólámpa polírozás Bélatelep

Kedvező árú fényszóró javítás és autólámpa polírozás Bélatelep területén +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy idővel a műanyag fényszórók bemattulnak, megszűnik az átláthatóságuk, megkarcolódnak. Ez a változás többnyire az ultraibolya sugárzásnak, a napsugárzásnak és felületi korróziónak tudható be. De ez több mint egy kis szépséghiba. A matt fényszórók komoly veszélyt jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjjeli vezetés során.

Az utóbbi évtizedben elterjedt műanyag fényszóróburákkal együtt megjelent a tökéletesen bemattult fényszóróburajelenség is.

Mérések szerint egy besárgult lámpa hatásossága akár 80%-kal is csökkenhet. Továbbá az autó így nem megy át a műszaki vizsgán.

A lámpa javítása Bélatelep környékén

Most két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A fényszórók cseréje igen költséges és sok időt vesz igénybe, míg a lámpabúra polírozás intelligensebb, olcsóbb módszer.

Munkatársaink professzionális szervizt biztosítanak ügyfeleink számára Bélatelep régiójában, akár hétvégén is. A jelenleg piacon lévő legprofibb szerszámokkal, legkorszerűbb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) alkalmazva dolgozunk, így szavatolva fényszóróinak a tartós fényességet, tisztaságot, ellenállóságot a környezeti behatások ellen, Önnek pedig gyors észlelhetőséget és védelmet biztosít.

Ha műszaki segítséget nyújthatunk, hogy melyik eljárás a legtökéletesebb Önnek, forduljon hozzánk bizalommal, mi támogatjuk a legoptimálisabb megoldás megtalálásában. A technológiákról bővebben a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is talál információt.

Fényszóró polírozás előtte-utána képek – polírozás Bélatelep régiójában

fényszóró polírozás előtte fotó Bélatelep
fenyszoropolirozasautanafoto Bélatelep

Lámpa polírozási technikák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag fényszóró sok előnyös paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő elteltével az oxidáció, napfény, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

Az új fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely nagy mértékben megóvja a lámpákat a környezeti behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat előbb-utóbb bekövetkezik. A jó hír az, hogy a probléma játszi könnyedséggel elhárítható a lámpák polírozásával, ami az esetek többségében ideális választás.

A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a jármű esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy visszaállítjuk a lámpák azon képességét, hogy a jármű előtt haladó objektumokat jól világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves vevőink.

lámpabúra polírozás Bélatelep

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre a többségnek gondot jelenthet, hogy melyik módszert válassza. Az alábbi részben megtalálja a kettő közötti főbb eltéréseket.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Olcsóbb eljárás
 • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
 • Bő fél óra alatt elkészül

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot alkalmazunk
 • Tökéletes UV védelem
 • Költségesebb megoldás
 • Időtálló
 • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Mik a fényszóró polírozás előnyei?

A fényszóró polírozás alkalmával nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát eljárás. Járulékos előnyei:

 • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot vezetés közben
 • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
 • Segíti járművének eladhatóságát
 • Kiküszöböli a költséges cserét
 • Műszaki vizsgára alkalmas a gépkocsi

További szolgáltatásaink Bélatelep környékén

10 éves tapasztalatunk van a szélvédő javítás és szélvédőcsere területén is.

Ha gépkocsiját szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, forduljon hozzánk bizalommal az elérhetőségeinken.

Szélvédőcsere Bélatelep jutányos áron
Szélvédő javítás Bélatelep jutányos áron
Autódekoráció Bélatelep megfizethető összegért

Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért lámpabúra polírozást vagy szerelést Bélatelep területén.