Megbízható autólámpa polírozás Budaörs

Megosztás

Megbízható autólámpa polírozás Budaörs

Megfizethető autólámpa szerelés és fényszóró polírozás Budaörs környékén +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy idővel a műanyag fényszórók mattá válnak, megszűnik az átláthatóságuk, karcossá válnak. Ez az elváltozás túlnyomórészt az ultraibolya sugárzásnak, a napsugárzásnak és felületi korróziónak köszönhető. Azonban ez több mint egy elhanyagolható szépséghiba. A matt lámpabúrák súlyos veszélyt jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjszakai vezetés közben. Mérések alapján egy besárgult autólámpa hatékonysága akár 80%-kal is csökkenhet. Ezen túlmenően az autó ilyen formában nem tud levizsgázni.

A lámpa szervizelése Budaörs régiójában

Pillanatnyilag két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A fényszórók cseréje igen költséges és időigényes, míg az autólámpa polírozás okosabb, költséghatékonyabb megoldás.

Munkatársaink szakszerű szervizt ajánlanak az érdeklődőknek Budaörs régiójában, akár vasárnap is. A jelenleg piacon lévő legprofibb eszközökkel, legmodernebb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) bevetve nyújtjuk szolgáltatásainkat, így garantálva fényszóróinak a hosszú ideig tartó fényességet, tisztaságot, időtállóságot a különféle hatások ellen, Önnek pedig láthatóságot és védelmet biztosít.

Ha műszaki segítséget nyújthatunk, hogy melyik technológia a legmegfelelőbb Önnek, keressen minket nyugodtan, mi ellátjuk jótanácsokkal, vagy meg is oldjuk a problémáját. A módszerekről részletesen a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is tájékozódhat.

Fényszóró polírozás előtte-utána fotók – polírozás Budaörs környékén

fényszóró polírozás előtte fotó Budaörs
fenyszoropolirozasautanafoto Budaörs

Lámpa polírozási technológiák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag autólámpa sok előnyös tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő múlásával a korrózió, napfény, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

Az új fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely nagy mértékben megóvja a lámpákat a környezeti behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat lezajlik. Ám szerencsére a probléma könnyen kiküszöbölhető a lámpák polírozásával, ami túlnyomórészt a legjobb megoldás.

A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a gépkocsi esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy visszaállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy a kocsi előtt haladó objektumokat megfelelően világítsa meg.
Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves ügyfeleink.
lámpabúra polírozás Budaörs

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre sokaknak gondot okozhat, hogy melyik technológiát válassza. Az alábbi részben megtekintheti a kettő közötti különbséget.
Weboldalunkat pl. az alábbiak miatt keresik fel a vásárlók:

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Olcsóbb megoldás
 • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
 • Kb. 3/4 óra alatt készen van

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot viszünk fel
 • Tökéletes UV védelem
 • Költségesebb megoldás
 • Tartós
 • 1 óra munkaidő

Mit nyerünk a fényszóró polírozással?

A fényszóró polírozás alkalmával óvjuk a környezetet, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát eljárás. Járulékos előnyei:

 • Jelentősen elősegíti a jó láthatóságot vezetés közben
 • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal növelve értékét
 • Eladhatóbbá teszi az autóját
 • Megkíméli a cserétől
 • Műszaki vizsgára alkalmas a gépkocsi

További szolgáltatásaink Budaörs övezetében

10 éves tapasztalatunk van a szélvédő javítás és szélvédőcsere területén is.

Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, keressen minket valamelyik elérhetőségünkön.

Szélvédőcsere Budaörs olcsón
Szélvédős Budaörs kedvező áron
Autódekoráció Budaörs jutányos áron

Időpont egyeztetése után akár hétvégén is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért lámpabúra polírozást vagy szerelést Budaörs környékén.