Autólámpa polírozás Ganzkertváros

Megosztás

Autólámpa polírozás Ganzkertváros

Megfizethető autólámpa szerelés és lámpabúra polírozás lakkozás Ganzkertváros régiójában +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy idővel a műanyag autólámpák bemattulnak, elveszítik fényességüket, karcossá válnak. Ez az elváltozás legtöbbször az UV sugaraknak, a magas hőmérsékletnek és felületi korróziónak köszönhető. Viszont ez több mint egy apró „kozmetikai” hiba. A matt fényszórók súlyos kockázatot jelentenek a biztonságra, különösen az éjjeli vezetés során. Mérések szerint egy besárgult lámpa hatásossága akár 80%-kal is csökkenhet. Ezen túlmenően a gépkocsi ilyen állapotban nem megy át a műszaki vizsgán.

A lámpa szervizelése Ganzkertváros környékén

Jelenleg két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. Az autólámpák cseréje igen drága és időigényes, míg a lámpa polírozás intelligensebb, költségkímélő megoldás.

Szervizmérnökeink profi szervizt biztosítanak az érdeklődőknek Ganzkertváros régiójában, a hét minden napján. Az elérhető legprofibb termékekkel, legmodernebb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) használva dolgozunk, így garantálva fényszóróinak a hosszú idejű fényességet, tisztaságot, időtállóságot a különféle hatások ellen, Önnek pedig gyors észlelhetőséget és védelmet biztosít.

Ha műszaki segítséget nyújthatunk, hogy melyik módszer a legideálisabb Önnek, keressen minket nyugodtan, mi segítünk meghozni a legjobb döntést. A technológiákról részletesen a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is tájékozódhat.

Fényszóró polírozás előtte-utána fotók – polírozás Ganzkertváros területén

autólámpa polírozás előtte Ganzkertváros
autólámpa polírozás utána Ganzkertváros

Fényszóró polírozási technológiák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag autólámpa sok előnyös tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő múlásával az oxidáció, napsugárzás, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

A gyári fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely nagy mértékben megvédi a lámpákat a környezeti behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat elkerülhetetlen. Ám szerencsére a probléma könnyen orvosolható a lámpák polírozásával, ami az esetek többségében a legjobb választás.

A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a jármű esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy visszaállítjuk a lámpák azon képességét, hogy az autó előtt haladó objektumokat jól világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt ügyfeleink.

lámpabúra polírozás Ganzkertváros

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre a többségnek gondot okozhat, hogy melyik technológiát érdemes választani. A továbbiakban megtekintheti a két technika közötti főbb eltéréseket.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Kedvezőbb árú megoldás
 • Rövidebb ideig tartó hatás
 • Bő fél óra alatt elkészül

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot használunk
 • Kifogástalan UV védelem
 • Drágább módszer
 • Hosszú távú hatás
 • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Miért érdemes políroztatni a fényszórót?

A fényszóró polírozás során óvjuk a környezetet, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát eljárás. Járulékos előnyei:

 • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot vezetés közben
 • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal növelve értékét
 • Eladhatóbbá teszi az autóját
 • Kiküszöböli a költséges cserét
 • Műszaki vizsgára alkalmas a gépkocsi

Egyéb szolgáltatásaink Ganzkertváros régiójában

Évtizedes tapasztalatunk van a kőfelverődés javítás és autóüveg csere területén is.

Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, forduljon hozzánk bizalommal az elérhetőségeinken.

Szélvédőcsere Ganzkertváros kedvező áron
Autóüveg javítás Ganzkertváros jutányos áron
Karosszéria fóliázás Ganzkertváros kedvező áron

Időpont egyeztetése után akár hétvégén is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért lámpabúra polírozást vagy szerelést Ganzkertváros régiójában.