Autólámpa polírozás Gloriett-telep

Megosztás

Autólámpa polírozás Gloriett-telep

Megfizethető autólámpa szerelés és fényszóró polírozás Gloriett-telep régiójában +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy bizonyos idő elteltével a műanyag lámpabúrák mattá válnak, elveszítik fényességüket, megkarcolódnak. Ez a változás legtöbbször az ultraibolya sugaraknak, a hőhatásnak és az oxidációnak tudható be. Viszont ez több mint egy elhanyagolható szépséghiba. A matt lámpabúrák beláthatatlan veszélyt jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjjeli vezetés közben. Mérések alapján egy besárgult lámpa hatékonysága akár 80%-kal is csökkenhet. Ezen túlmenően a jármű ilyen formában nem megy át a műszaki vizsgán.

A fényszóró szervizelése Gloriett-telep területén

Jelenleg két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A fényszórók cseréje igen drága és időigényes, míg a fényszóró polírozás okosabb, pénztárcabarát módszer.

Szervizmérnökeink profi szervizt nyújtanak az érdeklődőknek Gloriett-telep környékén, ünnepnapokon is. Az elérhető legprofibb termékekkel, legkorszerűbb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) használva dolgozunk, így biztosítva fényszóróinak a hosszú idejű fényességet, tisztaságot, időtállóságot az időjárás viszontagságai ellen, Önnek pedig láthatóságot és biztonságot kölcsönöz.

Ha műszaki segítséget nyújthatunk, hogy melyik módszer a legmegfelelőbb Önnek, forduljon hozzánk nyugodtan, mi ellátjuk jótanácsokkal, vagy meg is oldjuk a problémáját. Az eljárásokról bővebben a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is tájékozódhat.

Fényszóró polírozás előtte-utána fényképek – polírozás Gloriett-telep környékén

fényszóró polírozás előtte Gloriett-telep
fényszóró polírozás után Gloriett-telep

Lámpabúra polírozási módszerek

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag autólámpa sok előnyös paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő múlásával a korrózió, napsugárzás, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

Az új fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely jórészt megvédi a lámpákat a környezeti behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat végbemegy. Ám szerencsére a probléma játszi könnyedséggel orvosolható a lámpák polírozásával, ami túlnyomórészt ideális választás.

A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a gépkocsi esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy visszaállítjuk a lámpák azon képességét, hogy a kocsi előtt haladó objektumokat a szükséges mértékben világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt vevőink.

lámpabúra polírozás Gloriett-telep

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre sokaknak gondot jelenthet, hogy melyik eljárást érdemes választani. Az alábbi részben megtalálja a kettő közötti főbb eltéréseket.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Költségbarát módszer
 • Rövidebb ideig tartó hatás
 • 45 perc munkaidő

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot alkalmazunk
 • Kifogástalan UV védelem
 • Drágább módszer
 • hosszú távon érezteti a hatását
 • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Miért érdemes políroztatni a fényszórót?

A fényszóró polírozás során nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát megoldás. További előnyei:

 • Jelentősen növeli a jó láthatóságot vezetés közben
 • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal növelve értékét
 • Eladhatóbbá teszi az autóját
 • Kiküszöböli a költséges cserét
 • Levizsgáztathatja az autót

Kiegészítő szolgáltatásaink Gloriett-telep területén

Évtizedes tapasztalatunk van a szélvédő javítás és autóüveg csere területén is.

Ha gépkocsiját szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, keressen minket valamelyik elérhetőségünkön.

Szélvédőcsere Gloriett-telep jutányos áron
Autóüveg javítás Gloriett-telep kedvező áron
Karosszéria fóliázás Gloriett-telep jutányos áron

Időpont egyeztetése után akár hétvégén is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért lámpabúra polírozást vagy szerelést Gloriett-telep övezetében.