Autólámpa polírozás Istenhegy

Megosztás

Autólámpa polírozás Istenhegy

Kedvező árú autólámpa szerelés és fényszóró polírozás Istenhegy övezetében +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy bizonyos idő elteltével a műanyag lámpák bemattulnak, megszűnik az átláthatóságuk, megkarcolódnak. Ez az elváltozás többnyire az ultraibolya sugaraknak, a magas hőmérsékletnek és az oxidációnak tudható be. Azonban ez több mint egy kis „kozmetikai” hiba. A matt fényszórók komoly kockázatot jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjszakai vezetés közben. Mérések alapján egy besárgult fényszóró hatásfoka akár 80%-kal is kisebb lehet. Továbbá a gépkocsi ebben az állapotban nem tud levizsgázni.

A lámpa szervizelése Istenhegy környékén

Pillanatnyilag két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpák cseréje igen költséges és időigényes, míg a lámpa polírozás intelligensebb, költségkímélő megoldás.

Munkatársaink professzionális szervizt kínálnak ügyfeleink számára Istenhegy övezetében, a hét minden napján. A jelenleg piacon lévő legprofibb eszközökkel, legmodernebb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) bevetve nyújtjuk szolgáltatásainkat, így garantálva fényszóróinak a hosszú idejű fényességet, tisztaságot, időtállóságot az időjárás viszontagságai ellen, Önnek pedig gyors észlelhetőséget és védelmet nyújt.

Ha szaktanácsot adhatunk, hogy melyik eljárás a legtökéletesebb Önnek, forduljon hozzánk bizalommal, mi segítünk meghozni a legjobb döntést. A módszerekről bővebben a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is olvashat.

Fényszóró polírozás előtte-utána fényképek – autólámpa felújítás Istenhegy környékén

lámpabúra polírozás Istenhegy

Lámpa polírozási technológiák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag lámpabúra sok hasznos paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő elteltével az oxidáció, napsugárzás, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

Az új fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely nagy mértékben megóvja a lámpákat a külső behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat elkerülhetetlen. A jó hír az, hogy a probléma könnyen kiküszöbölhető a lámpák polírozásával, ami a legtöbb esetben ideális választás.

A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a gépkocsi külső megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy helyreállítjuk a lámpák azon képességét, hogy a kocsi előtt haladó tárgyakat jól világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves vevőink.

lámpabúra polírozás Istenhegy

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre a többségnek gondot okozhat, hogy melyik eljárást érdemes választani. Az alábbiakban megtalálja a két technika közötti főbb eltéréseket.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Költségbarát megoldás
 • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
 • Kb. 3/4 óra alatt készen van

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot viszünk fel
 • Kifogástalan UV védelem
 • Borsosabb árú eljárás
 • Sokáig tart
 • 1 óra munkaidő

Mik a fényszóró polírozás előnyei?

A fényszóró polírozás során nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő eljárás. További előnyei:

 • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot utazás közben
 • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
 • Segíti járművének eladhatóságát
 • Szükségtelenné teszi a drágább cserét
 • Műszaki vizsgára alkalmas a gépkocsi

További szolgáltatásaink Istenhegy területén

Óriási tapasztalatunk van a szélvédő javítás és szélvédőcsere területén is.

Ha gépkocsiját szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, keressen minket az elérhetőségeinken.

Szélvédőcsere Istenhegy megfizethető összegért
Szélvédő javítás Istenhegy megfizethető összegért
Karosszériavédő fóliázás Istenhegy megfizethető összegért

Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért autólámpa polírozást vagy szerelést Istenhegy régiójában.