Autólámpa polírozás Kelenvölgy

Megosztás

Autólámpa polírozás Kelenvölgy

Pénztárcabarát autólámpa szerelés és autólámpa polírozás Kelenvölgy vonzáskörzetében +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy bizonyos idő elteltével a műanyag autólámpák bemattulnak, megszűnik az átláthatóságuk, megkarcolódnak. Ez az elváltozás szinte mindig az ultraibolya sugaraknak, a napsugárzásnak és felületi korróziónak tudható be. Azonban ez több mint egy apró szépséghiba. A matt lámpák beláthatatlan veszélyt jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjszakai vezetés közben. Mérések szerint egy besárgult lámpa hatásossága akár 80%-kal is kisebb lehet. Ezen kívül a jármű így nem megy át a műszaki vizsgán.

A fényszóró szervizelése Kelenvölgy környékén

Jelen pillanatban két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpák cseréje igen drága és időigényes, míg az autólámpa polírozás intelligensebb, költségkímélő módszer.

Szervizmérnökeink professzionális szervizt ajánlanak az érdeklődőknek Kelenvölgy területén, a hét minden napján. A jelenleg piacon lévő legprofibb eszközökkel, legkorszerűbb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) alkalmazva nyújtjuk szolgáltatásainkat, így garantálva fényszóróinak a hosszú idejű fényességet, tisztaságot, ellenállóságot az időjárás viszontagságai ellen, Önnek pedig láthatóságot és biztonságot kölcsönöz.

Ha műszaki segítséget nyújthatunk, hogy melyik eljárás a legmegfelelőbb Önnek, forduljon hozzánk bizalommal, mi támogatjuk a legoptimálisabb megoldás megtalálásában. A technológiákról bővebben a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is talál információt.

Fényszóró polírozás előtte-utána képek – polírozás Kelenvölgy területén

autólámpa polírozás előtte Kelenvölgy
autólámpa polírozás utána Kelenvölgy

Lámpabúra polírozási technikák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag fényszóró sok hasznos tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő múlásával a korrózió, napsugárzás, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

A gyári fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely nagyban megvédi a lámpákat a környezeti behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat végbemegy. Ám szerencsére a probléma játszi könnyedséggel elhárítható a lámpák polírozásával, ami a legtöbb esetben a legjobb megoldás.

A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a gépkocsi esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy helyreállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy az autó előtt haladó objektumokat jól világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves ügyfeleink.

lámpabúra polírozás Kelenvölgy

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre sokaknak gondot jelenthet, hogy melyik módszert érdemes választani. Az alábbi részben megtekintheti a két technika közötti főbb eltéréseket.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Pénztárcakímélő megoldás
 • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
 • 45 perc munkaidő

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot használunk
 • Professzionális UV védelem
 • Költségesebb megoldás
 • Időtálló
 • 1 óra munkaidő

Mit nyerünk a fényszóró polírozással?

A fényszóró polírozás során nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát módszer. További előnyei:

 • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot vezetés közben
 • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
 • Eladhatóbbá teszi az autóját
 • Szükségtelenné teszi a drágább cserét
 • Műszaki vizsgára alkalmas a gépkocsi

Más szolgáltatásaink Kelenvölgy övezetében

Óriási tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és szélvédőcsere területén is.

Ha járművét szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, forduljon hozzánk bizalommal akár azonnal, telefonon.

Autóüveg csere Kelenvölgy kedvező áron
Szélvédős Kelenvölgy kedvező áron
Karosszériavédő fóliázás Kelenvölgy kedvező áron

Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy szerelést Kelenvölgy övezetében.