Autólámpa polírozás Kispest

Megosztás

Autólámpa polírozás Kispest

Pénztárcabarát autólámpa szerelés és lámpabúra polírozás Kispest övezetében +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy egy idő után a műanyag lámpák bemattulnak, elveszítik fényességüket, karcossá válnak. Ez a változás legtöbbször az UV sugárzásnak, a magas hőmérsékletnek és az oxidációnak tudható be. Viszont ez több mint egy kis „kozmetikai” hiba. A matt lámpabúrák beláthatatlan veszélyt jelentenek a biztonságra, különösen az éjjeli vezetés során. Mérések alapján egy besárgult lámpabúra hatékonysága akár 80%-kal is kisebb lehet. Ezen túlmenően a jármű ilyen formában nem vizsgáztatható le.

A fényszóró szervizelése Kispest környékén

Pillanatnyilag két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A fényszórók cseréje igen drága és sokáig tart, míg a lámpabúra polírozás intelligensebb, pénztárcabarát megoldás.

Munkatársaink professzionális szervizt nyújtanak az érdeklődőknek Kispest területén, szombaton is. Az elérhető legprofibb termékekkel, legkorszerűbb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) használva dolgozunk, így szavatolva fényszóróinak a tartós fényességet, tisztaságot, ellenállóságot az időjárás viszontagságai ellen, Önnek pedig láthatóságot és biztonságot jelent.

Ha segítségre van szüksége, hogy melyik módszer a legalkalmasabb Önnek, forduljon hozzánk nyugodtan, mi támogatjuk a legoptimálisabb megoldás megtalálásában. Az eljárásokról részletesen a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is tájékozódhat.

Fényszóró polírozás előtte-utána fotók – polírozás Kispest területén

fényszóró polírozás előtte fotó Kispest
fenyszoropolirozasautanafoto Kispest

Lámpa polírozási technológiák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag fényszóró sok hasznos tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő elteltével az oxidáció, napsugárzás, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

Az új lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely nagyban megóvja a lámpákat a környezeti behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat végbemegy. A jó hír az, hogy a probléma játszi könnyedséggel kiküszöbölhető a lámpák polírozásával, ami túlnyomórészt a legjobb választás.

A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a gépkocsi esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy helyreállítjuk a lámpák azon képességét, hogy a gépkocsi előtt haladó objektumokat kiválóan világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves ügyfeleink.

lámpabúra polírozás Kispest

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre sokaknak gondot jelenthet, hogy melyik technológiát érdemes választani. Az alábbi részben elolvashatja a két technika közötti különbséget.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Költségbarát eljárás
 • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
 • Bő fél óra alatt elkészül

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot alkalmazunk
 • Optimális UV védelem
 • Drágább eljárás
 • Sokáig tart
 • 1 óra munkaidő

Miért érdemes políroztatni a fényszórót?

A fényszóró polírozás alkalmával óvjuk a környezetet, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát eljárás. Járulékos előnyei:

 • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot vezetés közben
 • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
 • Segíti járművének eladhatóságát
 • Kiküszöböli a költséges cserét
 • A jármű átmegy a műszaki vizsgán

Más szolgáltatásaink Kispest régiójában

Évtizedes tapasztalatunk van a kőfelverődés javítás és autóüveg csere területén is.

Ha gépkocsiját szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, forduljon hozzánk bizalommal valamelyik elérhetőségünkön.

Autóüveg csere Kispest jutányos áron
Autóüveg javítás Kispest megfizethető összegért
Karbon fóliázás Kispest jutányos áron

Időpont egyeztetése után akár hétvégén is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért autólámpa polírozást vagy javítást Kispest régiójában.