Autólámpa polírozás Kiszugló

Megosztás

Autólámpa polírozás Kiszugló

Kedvező árú autólámpa szerelés és autólámpa polírozás Kiszugló területén +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy bizonyos idő elteltével a műanyag autólámpák mattá válnak, megszűnik az átláthatóságuk, megkarcolódnak. Ez a változás túlnyomórészt az UV sugárzásnak, a lámpabúra felforrósodásának és az oxidációnak köszönhető. Azonban ez több mint egy kis szépséghiba. A matt lámpabúrák komoly kockázatot jelentenek a biztonságra, különösen az éjszakai vezetés közben. Mérések alapján egy besárgult autólámpa hatásossága akár 80%-kal is csökkenhet. Ezen túlmenően az autó ebben az állapotban nem vizsgáztatható le.

A lámpabúra szervizelése Kiszugló övezetében

Jelenleg két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A fényszórók cseréje igen drága és időigényes, míg a fényszóró polírozás intelligensebb, pénztárcabarát módszer.

Kollégáink profi szervizt ajánlanak az érdeklődőknek Kiszugló régiójában, ünnepnapokon is. A jelenleg piacon lévő legprofibb eszközökkel, legkorszerűbb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) használva végezzük a munkát, így biztosítva fényszóróinak a tartós fényességet, tisztaságot, időtállóságot a környezeti behatások ellen, Önnek pedig láthatóságot és védelmet biztosít.

Ha műszaki segítséget nyújthatunk, hogy melyik eljárás a legideálisabb Önnek, keressen minket bizalommal, mi ellátjuk jótanácsokkal, vagy meg is oldjuk a problémáját. Az eljárásokról részletesen a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is talál információt.

Fényszóró polírozás előtte-utána képek – polírozás Kiszugló területén

fényszóró polírozás előtte fotó Kiszugló
fenyszoropolirozasautanafoto Kiszugló

Lámpabúra polírozási technikák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag autólámpa sok előnyös paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő elteltével a korrózió, napfény, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

A gyári lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely jórészt megóvja a lámpákat a külső behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat lezajlik. A jó hír az, hogy a probléma könnyűszerrel kiküszöbölhető a lámpák polírozásával, ami a legtöbb esetben a legjobb megoldás.

A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a jármű esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy helyreállítjuk a lámpák azon képességét, hogy a jármű előtt haladó tárgyakat megfelelően világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt ügyfeleink.

lámpabúra polírozás Kiszugló

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre a többségnek gondot jelenthet, hogy melyik módszert érdemes választani. Az alábbiakban megtekintheti a kettő közötti főbb eltéréseket.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Kedvezőbb árú megoldás
 • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
 • Kb. 3/4 óra alatt készen van

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot használunk
 • Professzionális UV védelem
 • Borsosabb árú eljárás
 • Sokáig tart
 • 1 óra munkaidő

Mik a fényszóró polírozás előnyei?

A fényszóró polírozás alkalmával óvjuk a környezetet, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő megoldás. Járulékos előnyei:

 • Jelentősen növeli a jó láthatóságot vezetés közben
 • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal növelve értékét
 • Segíti járművének eladhatóságát
 • Megkíméli a cserétől
 • Levizsgáztathatja az autót

További szolgáltatásaink Kiszugló környékén

Óriási tapasztalatunk van a kőfelverődés javítás és autóüveg csere területén is.

Ha gépkocsiját szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, keressen minket az elérhetőségeinken.

Autóüveg csere Kiszugló jutányos áron
Autóüveg javítás Kiszugló olcsón
Karosszéria fóliázás Kiszugló megfizethető összegért

Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért autólámpa polírozást vagy szerelést Kiszugló környékén.