Autólámpa polírozás Madárdomb

Megosztás

Autólámpa polírozás Madárdomb

Pénztárcabarát fényszóró javítás és autólámpa polírozás Madárdomb régiójában +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy idővel a műanyag autólámpák mattá válnak, megszűnik az átláthatóságuk, karcossá válnak. Ez a változás legtöbbször az UV sugárzásnak, a hőhatásnak és felületi korróziónak köszönhető.

Karcos, matt, besárgult fényszóró búra polírozás.

Azonban ez több mint egy elhanyagolható „kozmetikai” hiba. A matt lámpabúrák komoly kockázatot jelentenek a biztonságra, különösen az éjszakai vezetés közben. Mérések szerint egy besárgult lámpabúra hatásossága akár 80%-kal is kisebb lehet. Ezen túlmenően az autó ilyen formában nem tud levizsgázni.

A fényszóró javítása Madárdomb övezetében

Most két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpák cseréje igen költséges és időigényes, míg a fényszóró polírozás okosabb, költséghatékonyabb megoldás.

Munkatársaink professzionális szervizt ajánlanak ügyfeleink számára Madárdomb környékén, a hét minden napján. A jelenleg piacon lévő legprofibb termékekkel, legkorszerűbb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) alkalmazva végezzük a munkát, így szavatolva fényszóróinak a tartós fényességet, tisztaságot, időtállóságot a környezeti behatások ellen, Önnek pedig gyors észlelhetőséget és biztonságot kölcsönöz.

Ha szaktanácsot adhatunk, hogy melyik módszer a legalkalmasabb Önnek, forduljon hozzánk bizalommal, mi ellátjuk jótanácsokkal, vagy meg is oldjuk a problémáját. Az eljárásokról bővebben a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is talál információt.

Fényszóró polírozás előtte-utána fényképek – polírozás Madárdomb területén

fényszóró polírozás előtte Madárdomb
fényszóró polírozás után Madárdomb

Autólámpa polírozási technikák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag lámpabúra sok előnyös tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő múlásával a korrózió, napsugárzás, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

A gyári fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely jórészt megvédi a lámpákat a külső behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat elkerülhetetlen. Ám szerencsére a probléma könnyen orvosolható a lámpák polírozásával, ami az esetek többségében a legjobb megoldás.

A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a jármű külső megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy helyreállítjuk a lámpák azon képességét, hogy a gépkocsi előtt haladó tárgyakat jól világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves vevőink.

lámpabúra polírozás Madárdomb

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre a többségnek gondot okozhat, hogy melyik eljárást válassza. A továbbiakban megtekintheti a kettő közötti főbb eltéréseket.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Költségbarát megoldás
 • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
 • Kb. 3/4 óra alatt készen van

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot használunk
 • Professzionális UV védelem
 • Költségesebb megoldás
 • Hosszú távú hatás
 • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Miért érdemes políroztatni a fényszórót?

A fényszóró polírozás során nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát megoldás. További előnyei:

 • Jelentősen növeli a jó láthatóságot utazás közben
 • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal növelve értékét
 • Segíti járművének eladhatóságát
 • Megkíméli a cserétől
 • Műszaki vizsgára alkalmas a gépkocsi

Más szolgáltatásaink Madárdomb övezetében

10 éves tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és autóüveg csere területén is.

Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, forduljon hozzánk bizalommal akár azonnal, telefonon.

Szélvédőcsere Madárdomb olcsón
Szélvédő javítás Madárdomb megfizethető összegért
Autócsomagolás Madárdomb kedvező áron

Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy javítást Madárdomb övezetében.