Autólámpa polírozás Miklóstelep

Megosztás

Autólámpa polírozás Miklóstelep

Olcsó autólámpa szerelés és autólámpa polírozás Miklóstelep régiójában +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy bizonyos idő elteltével a műanyag autólámpák mattá válnak, megszűnik az átláthatóságuk, megkarcolódnak. Ez az elváltozás legtöbbször az ultraibolya sugaraknak, a magas hőmérsékletnek és felületi korróziónak tudható be. Azonban ez több mint egy elhanyagolható szépséghiba. A matt lámpák beláthatatlan veszélyt jelentenek a biztonságra, különösen az éjszakai vezetés során. Mérések szerint egy besárgult autólámpa hatékonysága akár 80%-kal is csökkenhet. Továbbá a gépkocsi ebben az állapotban nem tud levizsgázni.

A fényszóró javítása Miklóstelep régiójában

Pillanatnyilag két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. Az autólámpák cseréje igen drága és időigényes, míg a lámpabúra polírozás okosabb, olcsóbb megoldás.

Szervizmérnökeink szakszerű szervizt nyújtanak ügyfeleink számára Miklóstelep területén, akár hétvégén is. A jelenleg piacon lévő legprofibb eszközökkel, legmodernebb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) használva dolgozunk, így biztosítva fényszóróinak a tartós fényességet, tisztaságot, időtállóságot az időjárás viszontagságai ellen, Önnek pedig gyors észlelhetőséget és biztonságot kölcsönöz.

Ha segítségre van szüksége, hogy melyik módszer a legmegfelelőbb Önnek, keressen minket bizalommal, mi ellátjuk jótanácsokkal, vagy meg is oldjuk a problémáját. A technológiákról bővebben a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is olvashat.

Fényszóró polírozás előtte-utána képek – polírozás Miklóstelep környékén

fényszóró polírozás előtte fotó Miklóstelep
fenyszoropolirozasautanafoto Miklóstelep

Fényszóró polírozási technológiák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag fényszóró sok előnyös tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő elteltével a korrózió, napsugárzás, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

A gyári lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely nagy mértékben megóvja a lámpákat a külső behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat elkerülhetetlen. A jó hír az, hogy a probléma játszi könnyedséggel kiküszöbölhető a lámpák polírozásával, ami túlnyomórészt ideális megoldás.

A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a gépkocsi esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy visszaállítjuk a lámpák azon képességét, hogy az autó előtt haladó tárgyakat a szükséges mértékben világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt ügyfeleink.

lámpabúra polírozás Miklóstelep

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre a többségnek gondot okozhat, hogy melyik technológiát érdemes választani. A továbbiakban megtekintheti a kettő közötti különbséget.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Pénztárcakímélő eljárás
 • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
 • Kb. 3/4 óra alatt készen van

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot viszünk fel
 • Professzionális UV védelem
 • Költségesebb módszer
 • Sokáig tart
 • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Mit nyerünk a fényszóró polírozással?

A fényszóró polírozás során óvjuk a környezetet, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát megoldás. Járulékos előnyei:

 • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot utazás közben
 • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
 • Eladhatóbbá teszi az autóját
 • Megkíméli a cserétől
 • Levizsgáztathatja az autót

További szolgáltatásaink Miklóstelep területén

10 éves tapasztalatunk van a kőfelverődés javítás és szélvédőcsere területén is.

Ha gépkocsiját szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, keressen minket valamelyik elérhetőségünkön.

Szélvédőcsere Miklóstelep megfizethető összegért
Szélvédős Miklóstelep megfizethető összegért
Autódekoráció Miklóstelep megfizethető összegért

Időpont egyeztetése után akár hétvégén is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért lámpabúra polírozást vagy javítást Miklóstelep övezetében.