Autólámpa polírozás Orbánhegy

Megosztás

Autólámpa polírozás Orbánhegy

Megfizethető autólámpa szerelés és lámpabúra polírozás Orbánhegy vonzáskörzetében +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy idővel a műanyag fényszórók bemattulnak, elveszítik fényességüket, megkarcolódnak. Ez a változás legtöbbször az UV sugaraknak, a napsugárzásnak és az oxidációnak tudható be. Viszont ez több mint egy kis „kozmetikai” hiba. A matt lámpabúrák komoly veszélyt jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjjeli vezetés során. Mérések alapján egy besárgult autólámpa hatásfoka akár 80%-kal is kisebb lehet. Ezen kívül a jármű ebben az állapotban nem tud levizsgázni.

A lámpa javítása Orbánhegy környékén

Most két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpabúrák cseréje igen drága és sok időt vesz igénybe, míg a fényszóró polírozás intelligensebb, olcsóbb megoldás.

Kollégáink szakszerű szervizt biztosítanak az érdeklődőknek Orbánhegy környékén, akár vasárnap is. Az elérhető legprofibb eszközökkel, legkorszerűbb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) használva nyújtjuk szolgáltatásainkat, így szavatolva fényszóróinak a tartós fényességet, tisztaságot, időtállóságot az időjárás viszontagságai ellen, Önnek pedig gyors észlelhetőséget és biztonságot jelent.

Ha műszaki segítséget nyújthatunk, hogy melyik technológia a legmegfelelőbb Önnek, keressen minket nyugodtan, mi ellátjuk jótanácsokkal, vagy meg is oldjuk a problémáját. A módszerekről részletesen a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is tájékozódhat.

Fényszóró polírozás előtte-utána fényképek – polírozás Orbánhegy övezetében

lámpabúra polírozás Orbánhegy

Lámpabúra polírozási módszerek

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag autólámpa sok hasznos tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő elteltével a korrózió, napsugárzás, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

A gyári lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely nagyban megóvja a lámpákat a környezeti behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat lezajlik. A jó hír az, hogy a probléma könnyen elhárítható a lámpák polírozásával, ami a legtöbb esetben a legjobb választás.

A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a gépkocsi külső megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy helyreállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy a kocsi előtt haladó objektumokat jól világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt vevőink.

lámpabúra polírozás Orbánhegy

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre a többségnek gondot jelenthet, hogy melyik technológiát válassza. Az alábbiakban megtekintheti a kettő közötti főbb eltéréseket.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Kedvezőbb árú eljárás
 • Rövidebb ideig tartó hatás
 • 45 perc munkaidő

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot alkalmazunk
 • Professzionális UV védelem
 • Drágább megoldás
 • Strapabíró
 • 1 óra munkaidő

Mit nyerünk a fényszóró polírozással?

A fényszóró polírozás alkalmával óvjuk a környezetet, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő módszer. További előnyei:

 • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot utazás közben
 • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal növelve értékét
 • Segíti járművének eladhatóságát
 • Szükségtelenné teszi a drágább cserét
 • Levizsgáztathatja az autót

Kiegészítő szolgáltatásaink Orbánhegy környékén

Óriási tapasztalatunk van a kőfelverődés javítás és szélvédőcsere területén is.

Ha gépkocsiját szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, forduljon hozzánk bizalommal valamelyik elérhetőségünkön.

Autóüveg csere Orbánhegy olcsón
Szélvédős Orbánhegy jutányos áron
Autócsomagolás Orbánhegy kedvező áron

Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért autólámpa polírozást vagy szerelést Orbánhegy övezetében.