Autólámpa polírozás Pestszentlőrinc

Megosztás

Autólámpa polírozás Pestszentlőrinc

Pénztárcabarát fényszóró javítás és fényszóró polírozás Pestszentlőrinc területén +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy bizonyos idő elteltével a műanyag lámpák bemattulnak, elveszítik fényességüket, karcossá válnak. Ez a változás többnyire az ultraibolya sugárzásnak, a hőhatásnak és felületi korróziónak köszönhető. Viszont ez több mint egy kis szépséghiba. A matt autólámpák komoly kockázatot jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjjeli vezetés során. Mérések alapján egy besárgult lámpa hatásfoka akár 80%-kal is csökkenhet. Ezen túlmenően az autó ilyen állapotban nem tud levizsgázni.

A lámpa javítása Pestszentlőrinc régiójában

Pillanatnyilag két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A fényszórók cseréje igen drága és sok időt vesz igénybe, míg a lámpa polírozás intelligensebb, pénztárcabarát megoldás.

Szervizmérnökeink szakszerű szervizt kínálnak ügyfeleink számára Pestszentlőrinc régiójában, a hét minden napján. A jelenleg piacon lévő legprofibb eszközökkel, legkorszerűbb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) használva nyújtjuk szolgáltatásainkat, így szavatolva fényszóróinak a hosszú idejű fényességet, tisztaságot, ellenállóságot a környezeti behatások ellen, Önnek pedig láthatóságot és biztonságot kölcsönöz.

Ha segítségre van szüksége, hogy melyik eljárás a legtökéletesebb Önnek, forduljon hozzánk bizalommal, mi ellátjuk jótanácsokkal, vagy meg is oldjuk a problémáját. A módszerekről bővebben a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is tájékozódhat.

Fényszóró polírozás előtte-utána fotók – polírozás Pestszentlőrinc régiójában

lámpabúra polírozás Pestszentlőrinc

Lámpa polírozási módszerek

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag fényszóró sok előnyös tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő elteltével a korrózió, napfény, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

A gyári fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely nagyban megóvja a lámpákat a környezeti behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat előbb-utóbb bekövetkezik. Ám szerencsére a probléma játszi könnyedséggel elhárítható a lámpák polírozásával, ami az esetek többségében ideális megoldás.

A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a jármű esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy visszaállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy a gépkocsi előtt haladó objektumokat megfelelően világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves ügyfeleink.

lámpabúra polírozás Pestszentlőrinc

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre sokaknak gondot jelenthet, hogy melyik technikát érdemes választani. Az alábbiakban elolvashatja a kettő közötti főbb eltéréseket.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Pénztárcakímélő megoldás
 • Rövidebb ideig tartó hatás
 • Kb. 3/4 óra alatt készen van

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot viszünk fel
 • Nagyszerű UV védelem
 • Költségesebb megoldás
 • hosszú távon érezteti a hatását
 • 1 óra munkaidő

Mit nyerünk a fényszóró polírozással?

A fényszóró polírozás során óvjuk a környezetet, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő megoldás. További előnyei:

 • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot vezetés közben
 • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal növelve értékét
 • Segíti járművének eladhatóságát
 • Megkíméli a cserétől
 • A jármű átmegy a műszaki vizsgán

További szolgáltatásaink Pestszentlőrinc övezetében

Óriási tapasztalatunk van a szélvédő javítás és szélvédőcsere területén is.

Ha járművét szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, keressen minket valamelyik elérhetőségünkön.

Autóüveg csere Pestszentlőrinc megfizethető összegért
Szélvédő javítás Pestszentlőrinc jutányos áron
Autócsomagolás Pestszentlőrinc olcsón

Időpont egyeztetése után akár hétvégén is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy szerelést Pestszentlőrinc régiójában.