Autólámpa polírozás Péterhegy

Megosztás

Autólámpa polírozás Péterhegy

Olcsó autólámpa szerelés és lámpabúra polírozás Péterhegy környékén +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy idővel a műanyag autólámpák bemattulnak, megszűnik az átláthatóságuk, karcossá válnak. Ez a változás legtöbbször az UV sugárzásnak, a hőhatásnak és felületi korróziónak köszönhető. Viszont ez több mint egy elhanyagolható szépséghiba. A matt lámpák súlyos veszélyt jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjszakai vezetés során. Mérések szerint egy besárgult autólámpa hatásossága akár 80%-kal is kisebb lehet. Ezen túlmenően az autó ebben az állapotban nem alkalmas a műszaki vizsgára.

A lámpabúra szervizelése Péterhegy régiójában

Jelen pillanatban két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. Az autólámpák cseréje igen költséges és időigényes, míg az autólámpa polírozás intelligensebb, pénztárcabarát módszer.

Munkatársaink szakszerű szervizt ajánlanak ügyfeleink számára Péterhegy régiójában, a hét minden napján. Az elérhető legprofibb eszközökkel, legkorszerűbb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) alkalmazva dolgozunk, így szavatolva fényszóróinak a hosszú ideig tartó fényességet, tisztaságot, ellenállóságot az időjárás viszontagságai ellen, Önnek pedig láthatóságot és védelmet biztosít.

Ha segítségre van szüksége, hogy melyik eljárás a legalkalmasabb Önnek, forduljon hozzánk nyugodtan, mi ellátjuk jótanácsokkal, vagy meg is oldjuk a problémáját. A módszerekről részletesen a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is tájékozódhat.

Fényszóró polírozás előtte-utána fényképek – polírozás Péterhegy környékén

fényszóró polírozás előtte fotó Péterhegy
fenyszoropolirozasautanafoto Péterhegy

Fényszóró polírozási módszerek

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag fényszóró sok előnyös tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő múlásával az oxidáció, napfény, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

A gyári lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely jórészt megóvja a lámpákat a külső behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat lezajlik. Ám szerencsére a probléma könnyűszerrel megszüntethető a lámpák polírozásával, ami túlnyomórészt ideális választás.

A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a gépkocsi külső megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy helyreállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy az autó előtt haladó objektumokat kiválóan világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves vevőink.

lámpabúra polírozás Péterhegy

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre a többségnek gondot jelenthet, hogy melyik technológiát válassza. A továbbiakban megtalálja a két technika közötti különbséget.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Költségbarát eljárás
 • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
 • Kb. 3/4 óra alatt készen van

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot viszünk fel
 • Optimális UV védelem
 • Költségesebb módszer
 • Tartós
 • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Mik a fényszóró polírozás előnyei?

A fényszóró polírozás során nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát módszer. További előnyei:

 • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot utazás közben
 • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
 • Eladhatóbbá teszi az autóját
 • Szükségtelenné teszi a drágább cserét
 • A jármű átmegy a műszaki vizsgán

További szolgáltatásaink Péterhegy övezetében

Évtizedes tapasztalatunk van a kőfelverődés javítás és szélvédőcsere területén is.

Ha gépkocsiját szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, keressen minket az elérhetőségeinken.

Szélvédőcsere Péterhegy kedvező áron
Szélvédő javítás Péterhegy kedvező áron
Karosszéria fóliázás Péterhegy olcsón

Időpont egyeztetése után akár hétvégén is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy szerelést Péterhegy környékén.