Autólámpa polírozás Rákoscsaba-Újtelep

Megosztás

Autólámpa polírozás Rákoscsaba-Újtelep

Olcsó autólámpa szerelés és fényszóró polírozás Rákoscsaba-Újtelep területén +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy egy idő után a műanyag lámpák mattá válnak, elveszítik fényességüket, megkarcolódnak. Ez a változás szinte mindig az UV sugárzásnak, a magas hőmérsékletnek és az oxidációnak tudható be. Autólámpa beázásának megszüntetése. Viszont ez több mint egy apró „kozmetikai” hiba. A matt lámpabúrák súlyos veszélyt jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjszakai vezetés során. Mérések alapján egy besárgult lámpa hatásossága akár 80%-kal is kisebb lehet. Továbbá a gépkocsi így nem tud levizsgázni.

A lámpabúra szervizelése Rákoscsaba-Újtelep környékén

Most két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. Az autólámpák cseréje igen költséges és sok időt vesz igénybe, míg a lámpabúra polírozás intelligensebb, költséghatékonyabb megoldás.

Kollégáink professzionális szervizt kínálnak ügyfeleink számára Rákoscsaba-Újtelep területén, szombaton is. A jelenleg piacon lévő legprofibb termékekkel, legmodernebb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) alkalmazva nyújtjuk szolgáltatásainkat, így szavatolva fényszóróinak a tartós fényességet, tisztaságot, ellenállóságot az időjárás viszontagságai ellen, Önnek pedig gyors észlelhetőséget és biztonságot biztosít.

Ha műszaki segítséget nyújthatunk, hogy melyik technológia a legmegfelelőbb Önnek, keressen minket nyugodtan, mi támogatjuk a legoptimálisabb megoldás megtalálásában. A technológiákról bővebben a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is talál információt.

Fényszóró polírozás előtte-utána képek – polírozás Rákoscsaba-Újtelep területén

fényszóró polírozás előtte Rákoscsaba-Újtelep
fényszóró polírozás után Rákoscsaba-Újtelep

Lámpa polírozási technológiák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag autólámpa sok hasznos tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő múlásával a korrózió, napfény, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

Az új lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely jórészt megóvja a lámpákat a környezeti behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat lezajlik. A jó hír az, hogy a probléma játszi könnyedséggel elhárítható a lámpák polírozásával, ami túlnyomórészt ideális megoldás.

A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a gépkocsi külső megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy helyreállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy az autó előtt haladó tárgyakat kiválóan világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt vevőink.

lámpabúra polírozás Rákoscsaba-Újtelep

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre a többségnek gondot okozhat, hogy melyik eljárást válassza. Az alábbiakban megtalálja a két technika közötti főbb eltéréseket.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Olcsóbb megoldás
 • Rövidebb ideig tartó hatás
 • Bő fél óra alatt elkészül

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot használunk
 • Optimális UV védelem
 • Költségesebb módszer
 • hosszú távon érezteti a hatását
 • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Miért érdemes políroztatni a fényszórót?

A fényszóró polírozás során óvjuk a környezetet, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő eljárás. További előnyei:

 • Jelentősen növeli a jó láthatóságot utazás közben
 • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal növelve értékét
 • Eladhatóbbá teszi az autóját
 • Kiküszöböli a költséges cserét
 • Levizsgáztathatja az autót

Egyéb szolgáltatásaink Rákoscsaba-Újtelep övezetében

10 éves tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és szélvédőcsere területén is.

Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, keressen minket valamelyik elérhetőségünkön.

Szélvédőcsere Rákoscsaba-Újtelep olcsón
Szélvédő javítás Rákoscsaba-Újtelep olcsón
Autófóliázás Rákoscsaba-Újtelep olcsón

Időpont egyeztetése után akár hétvégén is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért autólámpa polírozást vagy javítást Rákoscsaba-Újtelep környékén.