Autólámpa polírozás Rákosmente

Megosztás

Autólámpa polírozás Rákosmente

Kedvező árú fényszóró javítás és fényszóró polírozás Rákosmente régiójában +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy bizonyos idő elteltével a műanyag autólámpák mattá válnak, megszűnik az átláthatóságuk, megkarcolódnak. Ez a változás legtöbbször az UV sugárzásnak, a magas hőmérsékletnek és felületi korróziónak tudható be.

Autólámpa (fényszóró) polírozás kedvező áron.

Azonban ez több mint egy kis szépséghiba. A matt fényszórók komoly veszélyt jelentenek a biztonságra, különösen az éjszakai vezetés során. Mérések alapján egy besárgult lámpabúra hatékonysága akár 80%-kal is kisebb lehet. Ezen túlmenően a gépkocsi így nem alkalmas a műszaki vizsgára.

A lámpabúra javítása Rákosmente környékén

Jelen pillanatban két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpabúrák cseréje igen drága és időigényes, míg a fényszóró polírozás okosabb, költséghatékonyabb eljárás.

Kollégáink szakszerű szervizt nyújtanak az érdeklődőknek Rákosmente régiójában, ünnepnapokon is. A jelenleg piacon lévő legprofibb termékekkel, legkorszerűbb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) alkalmazva dolgozunk, így szavatolva fényszóróinak a hosszú idejű fényességet, tisztaságot, időtállóságot a különféle hatások ellen, Önnek pedig gyors észlelhetőséget és védelmet jelent.

Ha műszaki segítséget nyújthatunk, hogy melyik módszer a legalkalmasabb Önnek, keressen minket nyugodtan, mi támogatjuk a legoptimálisabb megoldás megtalálásában. Az eljárásokról bővebben a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is talál információt.

Fényszóró polírozás előtte-utána fényképek – polírozás Rákosmente környékén

autólámpa polírozás előtte Rákosmente
autólámpa polírozás utána Rákosmente

Lámpa polírozási technológiák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag autólámpa sok előnyös paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő elteltével az oxidáció, napfény, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

A gyári lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely nagyban megóvja a lámpákat a környezeti behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat lezajlik. A jó hír az, hogy a probléma játszi könnyedséggel kiküszöbölhető a lámpák polírozásával, ami túlnyomórészt a legjobb megoldás.

A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a jármű esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy visszaállítjuk a lámpák azon képességét, hogy a kocsi előtt haladó tárgyakat megfelelően világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves vevőink.

lámpabúra polírozás Rákosmente

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre sokaknak gondot jelenthet, hogy melyik módszert válassza. Az alábbi részben megtekintheti a kettő közötti főbb eltéréseket.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Költséghatékony megoldás
 • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
 • Bő fél óra alatt elkészül

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot alkalmazunk
 • Professzionális UV védelem
 • Drágább módszer
 • Időtálló
 • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Mik a fényszóró polírozás előnyei?

A fényszóró polírozás során nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő eljárás. Járulékos előnyei:

 • Jelentősen növeli a jó láthatóságot utazás közben
 • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal növelve értékét
 • Eladhatóbbá teszi az autóját
 • Megkíméli a cserétől
 • Műszaki vizsgára alkalmas a gépkocsi

Más szolgáltatásaink Rákosmente régiójában

Óriási tapasztalatunk van a kőfelverődés javítás és autóüveg csere területén is.

Ha járművét szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, keressen minket akár azonnal, telefonon.

Autóüveg csere Rákosmente olcsón
Szélvédő javítás Rákosmente kedvező áron
Karbon fóliázás Rákosmente megfizethető összegért

Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért autólámpa polírozást vagy javítást Rákosmente övezetében.