Autólámpa polírozás Rákospalota

Megosztás

Autólámpa polírozás Rákospalota

Olcsó autólámpa szerelés és autólámpa polírozás Rákospalota környékén +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy egy idő után a műanyag lámpabúrák bemattulnak, elveszítik fényességüket, megkarcolódnak. Ez a változás legtöbbször az UV sugárzásnak, a hőhatásnak és felületi korróziónak tudható be. De ez több mint egy apró szépséghiba. A matt autólámpák súlyos veszélyt jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjjeli vezetés közben. Mérések alapján egy besárgult lámpa hatékonysága akár 80%-kal is kisebb lehet. Továbbá a gépkocsi ilyen formában nem tud levizsgázni.

A lámpa szervizelése Rákospalota területén

Pillanatnyilag két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. Az autólámpák cseréje igen költséges és sok időt vesz igénybe, míg a fényszóró polírozás intelligensebb, olcsóbb eljárás.

Munkatársaink professzionális szervizt biztosítanak az érdeklődőknek Rákospalota régiójában, ünnepnapokon is. A jelenleg piacon lévő legprofibb eszközökkel, legmodernebb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) használva nyújtjuk szolgáltatásainkat, így garantálva fényszóróinak a tartós fényességet, tisztaságot, ellenállóságot az időjárás viszontagságai ellen, Önnek pedig gyors észlelhetőséget és biztonságot nyújt.

Ha műszaki segítséget nyújthatunk, hogy melyik eljárás a legtökéletesebb Önnek, keressen minket nyugodtan, mi segítünk meghozni a legjobb döntést. A módszerekről részletesen a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is tájékozódhat.

Fényszóró polírozás előtte-utána képek – polírozás Rákospalota környékén

lámpabúra polírozás Rákospalota

Autólámpa polírozási technológiák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag autólámpa sok előnyös paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő elteltével a korrózió, napfény, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

Az új lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely nagyban megóvja a lámpákat a külső behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat elkerülhetetlen. A jó hír az, hogy a probléma könnyűszerrel orvosolható a lámpák polírozásával, ami a legtöbb esetben ideális választás.

A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a gépkocsi külső megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy helyreállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy a jármű előtt haladó tárgyakat a szükséges mértékben világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt ügyfeleink.

lámpabúra polírozás Rákospalota

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre a többségnek gondot okozhat, hogy melyik technikát érdemes választani. Az alábbiakban megtalálja a kettő közötti különbséget.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Költségbarát eljárás
 • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
 • Kb. 3/4 óra alatt készen van

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot használunk
 • Professzionális UV védelem
 • Költségesebb eljárás
 • Időtálló
 • 1 óra munkaidő

Miért érdemes políroztatni a fényszórót?

A fényszóró polírozás alkalmával óvjuk a környezetet, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát módszer. Járulékos előnyei:

 • Jelentősen növeli a jó láthatóságot utazás közben
 • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal növelve értékét
 • Eladhatóbbá teszi az autóját
 • Szükségtelenné teszi a drágább cserét
 • Levizsgáztathatja az autót

Kiegészítő szolgáltatásaink Rákospalota területén

10 éves tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és autóüveg csere területén is.

Ha gépkocsiját szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, forduljon hozzánk bizalommal az elérhetőségeinken.

Autóüveg csere Rákospalota jutányos áron
Szélvédős Rákospalota kedvező áron
Autófóliázás Rákospalota olcsón

Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért lámpabúra polírozást vagy szerelést Rákospalota övezetében.