Autólámpa polírozás Rákosszentmihály

Megosztás

Autólámpa polírozás Rákosszentmihály

Kedvező árú fényszóró javítás és autólámpa polírozás Rákosszentmihály vonzáskörzetében +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy egy idő után a műanyag autólámpák bemattulnak, elveszítik fényességüket, megkarcolódnak. Ez az elváltozás szinte mindig az UV sugaraknak, a napsugárzásnak és az oxidációnak köszönhető. De ez több mint egy apró „kozmetikai” hiba. A matt lámpák súlyos veszélyt jelentenek a biztonságra, különösen az éjjeli vezetés közben. Mérések szerint egy besárgult lámpa hatásfoka akár 80%-kal is csökkenhet. Ezen túlmenően a gépkocsi ilyen állapotban nem megy át a műszaki vizsgán.

A lámpabúra szervizelése Rákosszentmihály régiójában

Pillanatnyilag két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpák cseréje igen költséges és sok időt vesz igénybe, míg a lámpa polírozás okosabb, költséghatékonyabb módszer.

Munkatársaink profi szervizt ajánlanak az érdeklődőknek Rákosszentmihály régiójában, a hét minden napján. A jelenleg piacon lévő legprofibb eszközökkel, legmodernebb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) használva végezzük a munkát, így szavatolva fényszóróinak a hosszú ideig tartó fényességet, tisztaságot, ellenállóságot az időjárás viszontagságai ellen, Önnek pedig láthatóságot és biztonságot nyújt. A fényszóró polírozást az Újszász utcában is le tudjuk bonyolítani.

Ha segítségre van szüksége, hogy melyik módszer a legtökéletesebb Önnek, forduljon hozzánk bizalommal, mi ellátjuk jótanácsokkal, vagy meg is oldjuk a problémáját. Az eljárásokról bővebben a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is tájékozódhat.

Fényszóró polírozás előtte-utána fényképek – polírozás Rákosszentmihály környékén

lampaburapolirozaselotteutanakepek Rákosszentmihály

Autólámpa polírozási technikák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag fényszóró sok előnyös tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő múlásával az oxidáció, napfény, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

A gyári fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely jórészt megóvja a lámpákat a külső behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat elkerülhetetlen. Ám szerencsére a probléma könnyűszerrel megszüntethető a lámpák polírozásával, ami az esetek többségében ideális megoldás.

A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a jármű külső megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy helyreállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy a jármű előtt haladó tárgyakat megfelelően világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt ügyfeleink.

lámpabúra polírozás Rákosszentmihály

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre sokaknak gondot okozhat, hogy melyik eljárást érdemes választani. Az alábbi részben megtekintheti a két technika közötti különbséget.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Pénztárcakímélő megoldás
 • Rövidebb ideig tartó hatás
 • 45 perc munkaidő

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot használunk
 • Kifogástalan UV védelem
 • Borsosabb árú módszer
 • Strapabíró
 • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Mit nyerünk a fényszóró polírozással?

A fényszóró polírozás alkalmával nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát eljárás. Járulékos előnyei:

 • Jelentősen növeli a jó láthatóságot utazás közben
 • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal növelve értékét
 • Segíti járművének eladhatóságát
 • Szükségtelenné teszi a drágább cserét
 • Levizsgáztathatja az autót

Más szolgáltatásaink Rákosszentmihály területén

10 éves tapasztalatunk van a kőfelverődés javítás és szélvédőcsere területén is.

Ha járművét szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, keressen minket akár azonnal, telefonon.

Szélvédőcsere Rákosszentmihály olcsón
Szélvédő javítás Rákosszentmihály jutányos áron
Karosszéria fóliázás Rákosszentmihály megfizethető összegért

Időpont egyeztetése után akár hétvégén is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért autólámpa polírozást vagy szerelést Rákosszentmihály területén.