Autólámpa polírozás Sashalom

Megosztás

Autólámpa polírozás Sashalom

Olcsó autólámpa szerelés és fényszóró polírozás Sashalom vonzáskörzetében +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy bizonyos idő elteltével a műanyag lámpabúrák bemattulnak, megszűnik az átláthatóságuk, megkarcolódnak. Ez az elváltozás többnyire az UV sugárzásnak, a lámpabúra felforrósodásának és felületi korróziónak köszönhető. Viszont ez több mint egy kis szépséghiba. A matt lámpabúrák súlyos kockázatot jelentenek a biztonságra, különösen az éjjeli vezetés során. Mérések alapján egy besárgult fényszóró hatásossága akár 80%-kal is kisebb lehet. Ezen túlmenően a jármű ilyen állapotban nem tud levizsgázni.

Az autólámpa javítása Sashalom környékén

Jelen pillanatban két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpák cseréje igen drága és sok időt vesz igénybe, míg az autólámpa polírozás intelligensebb, olcsóbb módszer.

Kollégáink szakszerű szervizt kínálnak az érdeklődőknek Sashalom környékén, akár vasárnap is. A jelenleg piacon lévő legprofibb szerszámokkal, legkorszerűbb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) bevetve dolgozunk, így szavatolva fényszóróinak a hosszú idejű fényességet, tisztaságot, időtállóságot az időjárás viszontagságai ellen, Önnek pedig gyors észlelhetőséget és védelmet jelent.

Ha segítségre van szüksége, hogy melyik technológia a legtökéletesebb Önnek, forduljon hozzánk bizalommal, mi ellátjuk jótanácsokkal, vagy meg is oldjuk a problémáját. Az eljárásokról bővebben a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is talál információt.

Fényszóró polírozás előtte-utána fényképek – polírozás Sashalom területén

fényszóró polírozás előtte fotó Sashalom
fenyszoropolirozasautanafoto Sashalom

Lámpabúra polírozási technikák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag lámpabúra sok hasznos tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő elteltével a korrózió, napsugárzás, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

Az új fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely nagyban megvédi a lámpákat a környezeti behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat lezajlik. A jó hír az, hogy a probléma könnyűszerrel kiküszöbölhető a lámpák polírozásával, ami túlnyomórészt a legjobb választás.

A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a gépkocsi külső megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy helyreállítjuk a lámpák azon képességét, hogy az autó előtt haladó objektumokat a szükséges mértékben világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves vevőink.

lámpabúra polírozás Sashalom

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre a többségnek gondot jelenthet, hogy melyik eljárást érdemes választani. Az alábbi részben megtalálja a két technika közötti különbséget.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Költséghatékony eljárás
 • Rövidebb ideig tartó hatás
 • 45 perc munkaidő

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot viszünk fel
 • Nagyszerű UV védelem
 • Borsosabb árú megoldás
 • Tartós
 • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Mit nyerünk a fényszóró polírozással?

A fényszóró polírozás során nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő módszer. További előnyei:

 • Jelentősen növeli a jó láthatóságot vezetés közben
 • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal növelve értékét
 • Segíti járművének eladhatóságát
 • Szükségtelenné teszi a drágább cserét
 • Műszaki vizsgára alkalmas a gépkocsi

Kiegészítő szolgáltatásaink Sashalom környékén

Évtizedes tapasztalatunk van a kőfelverődés javítás és szélvédőcsere területén is.

Ha járművét szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, forduljon hozzánk bizalommal valamelyik elérhetőségünkön.

Szélvédőcsere Sashalom kedvező áron
Szélvédős Sashalom megfizethető összegért
Autófóliázás Sashalom kedvező áron

Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy szerelést Sashalom környékén.