Autólámpa polírozás Sashegy

Megosztás

Autólámpa polírozás Sashegy

Megfizethető fényszóró javítás és autólámpa polírozás Sashegy vonzáskörzetében +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy egy idő után a műanyag lámpabúrák bemattulnak, megszűnik az átláthatóságuk, megkarcolódnak. Ez a változás túlnyomórészt az UV sugaraknak, a magas hőmérsékletnek és felületi korróziónak tulajdonítható. Viszont ez több mint egy apró „kozmetikai” hiba. A matt fényszórók beláthatatlan kockázatot jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjszakai vezetés közben. Mérések szerint egy besárgult lámpabúra hatásossága akár 80%-kal is csökkenhet. Ezen túlmenően az autó ilyen formában nem alkalmas a műszaki vizsgára.

A lámpabúra szervizelése Sashegy övezetében

Jelen pillanatban két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. Az autólámpák cseréje igen költséges és sok időt vesz igénybe, míg a lámpa polírozás okosabb, költségkímélő módszer.

Szervizmérnökeink profi szervizt nyújtanak az érdeklődőknek Sashegy régiójában, a hét minden napján. Az elérhető legprofibb szerszámokkal, legkorszerűbb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) alkalmazva dolgozunk, így szavatolva fényszóróinak a hosszú ideig tartó fényességet, tisztaságot, ellenállóságot a környezeti behatások ellen, Önnek pedig gyors észlelhetőséget és védelmet biztosít.

Ha szaktanácsot adhatunk, hogy melyik eljárás a legtökéletesebb Önnek, forduljon hozzánk bizalommal, mi ellátjuk jótanácsokkal, vagy meg is oldjuk a problémáját. A módszerekről részletesen a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is olvashat.

Fényszóró polírozás előtte-utána fényképek – polírozás Sashegy régiójában

fényszóró polírozás előtte fotó Sashegy
fenyszoropolirozasautanafoto Sashegy

Autólámpa polírozási technológiák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag autólámpa sok hasznos tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő múlásával az oxidáció, napfény, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

Az új lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely jórészt megóvja a lámpákat a környezeti behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat előbb-utóbb bekövetkezik. A jó hír az, hogy a probléma könnyen orvosolható a lámpák polírozásával, ami a legtöbb esetben ideális választás.

A polírozáskor eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a gépkocsi esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy visszaállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy a gépkocsi előtt haladó tárgyakat jól világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves ügyfeleink.

lámpabúra polírozás Sashegy

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre sokaknak gondot okozhat, hogy melyik módszert válassza. Az alábbiakban elolvashatja a két technika közötti főbb eltéréseket.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Kedvezőbb árú eljárás
 • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
 • 45 perc munkaidő

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot viszünk fel
 • Nagyszerű UV védelem
 • Költségesebb módszer
 • Hosszú távú hatás
 • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Mit nyerünk a fényszóró polírozással?

A fényszóró polírozás alkalmával nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát eljárás. Járulékos előnyei:

 • Jelentősen növeli a jó láthatóságot vezetés közben
 • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal növelve értékét
 • Segíti járművének eladhatóságát
 • Szükségtelenné teszi a drágább cserét
 • Műszaki vizsgára alkalmas a gépkocsi

További szolgáltatásaink Sashegy környékén

10 éves tapasztalatunk van a kőfelverődés javítás és autóüveg csere területén is.

Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, keressen minket az elérhetőségeinken.

Autóüveg csere Sashegy megfizethető összegért
Szélvédő javítás Sashegy olcsón
Karbon fóliázás Sashegy megfizethető összegért

Időpont egyeztetése után akár hétvégén is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért lámpabúra polírozást vagy javítást Sashegy övezetében.