Autólámpa polírozás Újpéteritelep

Megosztás

Autólámpa polírozás Újpéteritelep

Kedvező árú autólámpa szerelés és lámpabúra polírozás Újpéteritelep környékén +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy egy idő után a műanyag fényszórók mattá válnak, elveszítik fényességüket, karcossá válnak. Ez az elváltozás többnyire az ultraibolya sugárzásnak, a hőhatásnak és felületi korróziónak tulajdonítható. Viszont ez több mint egy kis „kozmetikai” hiba. A matt autólámpák komoly kockázatot jelentenek a biztonságra, különösen az éjjeli vezetés közben. Mérések alapján egy besárgult lámpa hatásossága akár 80%-kal is csökkenhet. Ezen kívül a gépkocsi ilyen formában nem tud levizsgázni.

Az autó lámpájának javítása Újpéteritelep környékén

Pillanatnyilag két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. Az autólámpák cseréje igen költséges és sok időt vesz igénybe, míg a fényszóró polírozás intelligensebb, pénztárcabarát eljárás.

Szervizmérnökeink professzionális szervizt kínálnak az érdeklődőknek Újpéteritelep régiójában, a hét minden napján. Az elérhető legprofibb termékekkel, legkorszerűbb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) használva dolgozunk, így szavatolva fényszóróinak a hosszú idejű fényességet, tisztaságot, ellenállóságot az időjárás viszontagságai ellen, Önnek pedig láthatóságot és védelmet nyújt.

Ha műszaki segítséget nyújthatunk, hogy melyik technológia a legideálisabb Önnek, forduljon hozzánk nyugodtan, mi ellátjuk jótanácsokkal, vagy meg is oldjuk a problémáját. A technológiákról részletesen a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is talál információt.

Fényszóró polírozás előtte-utána fényképek – polírozás Újpéteritelep övezetében

lámpabúra polírozás Újpéteritelep

Fényszóró polírozási módszerek

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag autólámpa sok előnyös paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő elteltével az oxidáció, napfény, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

Az új lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely nagy mértékben megvédi a lámpákat a környezeti behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat lezajlik. Ám szerencsére a probléma játszi könnyedséggel elhárítható a lámpák polírozásával, ami az esetek többségében a legjobb választás.

A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a gépkocsi esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy helyreállítjuk a lámpák azon képességét, hogy a gépkocsi előtt haladó tárgyakat megfelelően világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt vevőink.

lámpabúra polírozás Újpéteritelep

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre sokaknak gondot okozhat, hogy melyik technikát válassza. A továbbiakban megtekintheti a két technika közötti különbséget.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Költségbarát eljárás
 • Rövidebb ideig tartó hatás
 • Kb. 3/4 óra alatt készen van

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot viszünk fel
 • Nagyszerű UV védelem
 • Költségesebb eljárás
 • Sokáig tart
 • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Mit nyerünk a fényszóró polírozással?

A fényszóró polírozás során óvjuk a környezetet, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát megoldás. További előnyei:

 • Jelentősen növeli a jó láthatóságot vezetés közben
 • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal növelve értékét
 • Segíti járművének eladhatóságát
 • Megkíméli a cserétől
 • Levizsgáztathatja az autót

Egyéb szolgáltatásaink Újpéteritelep területén

10 éves tapasztalatunk van a szélvédő javítás és szélvédőcsere területén is.

Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, forduljon hozzánk bizalommal akár azonnal, telefonon.

Autóüveg csere Újpéteritelep jutányos áron
Szélvédő javítás Újpéteritelep jutányos áron
Karosszéria fóliázás Újpéteritelep kedvező áron

Időpont egyeztetése után akár hétvégén is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért lámpabúra polírozást vagy szerelést Újpéteritelep régiójában.