Autólámpa polírozás Wekerletelep

Megosztás

Autólámpa polírozás Wekerletelep

Olcsó fényszóró javítás és fényszóró polírozás Wekerletelep környékén +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy bizonyos idő elteltével a műanyag lámpabúrák bemattulnak, elveszítik fényességüket, karcossá válnak. Ez az elváltozás többnyire az ultraibolya sugaraknak, a napsugárzásnak és felületi korróziónak köszönhető. De ez több mint egy elhanyagolható szépséghiba. A matt autólámpák súlyos veszélyt jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjszakai vezetés során. Mérések alapján egy besárgult fényszóró hatékonysága akár 80%-kal is csökkenhet. Ezen kívül az autó ebben az állapotban nem megy át a műszaki vizsgán.

A fényszóró szervizelése Wekerletelep területén

Most két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A fényszórók cseréje igen drága és időigényes, míg a lámpa polírozás intelligensebb, pénztárcabarát eljárás.

Munkatársaink profi szervizt kínálnak az érdeklődőknek Wekerletelep környékén, akár hétvégén is. A jelenleg piacon lévő legprofibb eszközökkel, legkorszerűbb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) bevetve dolgozunk, így biztosítva fényszóróinak a tartós fényességet, tisztaságot, ellenállóságot az időjárás viszontagságai ellen, Önnek pedig láthatóságot és védelmet jelent.

Ha szaktanácsot adhatunk, hogy melyik technológia a legtökéletesebb Önnek, forduljon hozzánk nyugodtan, mi segítünk meghozni a legjobb döntést. A módszerekről részletesen a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is talál információt.

Fényszóró polírozás előtte-utána fotók – polírozás Wekerletelep régiójában

fényszóró polírozás előtte Wekerletelep
fényszóró polírozás után Wekerletelep

Lámpa polírozási technológiák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag autólámpa sok előnyös paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő múlásával a korrózió, napfény, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

A gyári fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely nagy mértékben megóvja a lámpákat a külső behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat lezajlik. A jó hír az, hogy a probléma könnyűszerrel elhárítható a lámpák polírozásával, ami a legtöbb esetben ideális megoldás.

A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a gépkocsi külső megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy helyreállítjuk a lámpák azon képességét, hogy a jármű előtt haladó objektumokat kiválóan világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves ügyfeleink.

lámpabúra polírozás Wekerletelep

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre a többségnek gondot jelenthet, hogy melyik technológiát válassza. Az alábbi részben megtekintheti a két technika közötti különbséget.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Költségbarát eljárás
 • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
 • Kb. 3/4 óra alatt készen van

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot használunk
 • Kifogástalan UV védelem
 • Költségesebb módszer
 • Időtálló
 • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Miért érdemes políroztatni a fényszórót?

A fényszóró polírozás során nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő eljárás. További előnyei:

 • Jelentősen növeli a jó láthatóságot utazás közben
 • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal növelve értékét
 • Segíti járművének eladhatóságát
 • Megkíméli a cserétől
 • Levizsgáztathatja az autót

További szolgáltatásaink Wekerletelep régiójában

Óriási tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és szélvédőcsere területén is.

Ha gépkocsiját szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, forduljon hozzánk bizalommal valamelyik elérhetőségünkön.

Autóüveg csere Wekerletelep kedvező áron
Szélvédős Wekerletelep megfizethető összegért
Autófóliázás Wekerletelep megfizethető összegért

Időpont egyeztetése után akár hétvégén is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy szerelést Wekerletelep környékén.