Fényszóró polírozás Alacskai úti lakótelep

Megosztás

Fényszóró polírozás Alacskai úti lakótelep

Olcsó fényszóró javítás és autólámpa polírozás Alacskai úti lakótelep környékén +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy egy idő után a műanyag lámpák bemattulnak, megszűnik az átláthatóságuk, megkarcolódnak. Ez az elváltozás túlnyomórészt az UV sugárzásnak, a lámpabúra felforrósodásának és az oxidációnak köszönhető. Azonban ez több mint egy kis „kozmetikai” hiba. A matt fényszórók súlyos veszélyt jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjjeli vezetés közben. Mérések szerint egy besárgult lámpabúra hatékonysága akár 80%-kal is kisebb lehet. Ezen kívül az autó ilyen formában nem vizsgáztatható le.

A fényszóró szervizelése Alacskai úti lakótelep környékén

Pillanatnyilag két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. Az autólámpák cseréje igen költséges és sok időt vesz igénybe, míg a lámpabúra polírozás intelligensebb, olcsóbb eljárás.

Kollégáink professzionális szervizt biztosítanak az érdeklődőknek Alacskai úti lakótelep környékén, akár hétvégén is. Az elérhető legprofibb eszközökkel, legmodernebb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) alkalmazva végezzük a munkát, így biztosítva fényszóróinak a tartós fényességet, tisztaságot, időtállóságot az időjárás viszontagságai ellen, Önnek pedig gyors észlelhetőséget és védelmet jelent.

Ha segítségre van szüksége, hogy melyik technológia a legideálisabb Önnek, keressen minket bizalommal, mi segítünk meghozni a legjobb döntést. A technológiákról bővebben a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is olvashat.

Fényszóró polírozás előtte-utána képek – polírozás Alacskai úti lakótelep régiójában

lampaburapolirozaselotteutanakepek Alacskai úti lakótelep

Lámpabúra polírozási technikák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag fényszóró sok előnyös paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő elteltével az oxidáció, napfény, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

A gyári fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely nagy mértékben megóvja a lámpákat a környezeti behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat lezajlik. Ám szerencsére a probléma könnyűszerrel elhárítható a lámpák polírozásával, ami túlnyomórészt a legjobb választás.

A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a gépkocsi külső megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy helyreállítjuk a lámpák azon képességét, hogy az autó előtt haladó tárgyakat megfelelően világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves vevőink.

lámpabúra polírozás Alacskai úti lakótelep

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre sokaknak gondot okozhat, hogy melyik technológiát érdemes választani. A továbbiakban elolvashatja a két technika közötti különbséget.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Olcsóbb megoldás
 • Rövidebb ideig tartó hatás
 • Kb. 3/4 óra alatt készen van

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot viszünk fel
 • Professzionális UV védelem
 • Drágább eljárás
 • Hosszú távú hatás
 • 1 óra munkaidő

Mit nyerünk a fényszóró polírozással?

A fényszóró polírozás alkalmával óvjuk a környezetet, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát módszer. További előnyei:

 • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot vezetés közben
 • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
 • Segíti járművének eladhatóságát
 • Megkíméli a cserétől
 • Műszaki vizsgára alkalmas a gépkocsi

További szolgáltatásaink Alacskai úti lakótelep övezetében

Évtizedes tapasztalatunk van a szélvédő javítás és szélvédőcsere területén is.

Ha járművét szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, keressen minket az elérhetőségeinken.

Szélvédőcsere Alacskai úti lakótelep olcsón
Szélvédő javítás Alacskai úti lakótelep jutányos áron
Wrapping fóliázás Alacskai úti lakótelep kedvező áron

Időpont egyeztetése után akár hétvégén is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy javítást Alacskai úti lakótelep környékén.