Fényszóró polírozás Aquincum

Megosztás

Fényszóró polírozás Aquincum

A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy bizonyos idő elteltével a műanyag fényszórók mattá válnak, megszűnik az átláthatóságuk, megkarcolódnak. Ez a változás legtöbbször az UV sugárzásnak, a hőhatásnak és az oxidációnak tudható be. Azonban ez több mint egy apró „kozmetikai” hiba. A matt lámpák súlyos kockázatot jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjszakai vezetés során. Mérések alapján egy besárgult lámpabúra hatásfoka akár 80%-kal is kisebb lehet. Ezen kívül a gépkocsi ilyen állapotban nem vizsgáztatható le.

A fényszóró javítása Aquincum övezetében

Jelen pillanatban két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. Az autólámpák cseréje igen költséges és sok időt vesz igénybe, míg a fényszóró polírozás intelligensebb, költséghatékonyabb eljárás. Munkatársaink professzionális szervizt biztosítanak ügyfeleink számára Aquincum területén, ünnepnapokon is. Az elérhető legprofibb eszközökkel, legmodernebb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) alkalmazva végezzük a munkát, így garantálva fényszóróinak a hosszú ideig tartó fényességet, tisztaságot, időtállóságot a környezeti behatások ellen, Önnek pedig a láthatóságot és biztonságot nyújt. Ha szaktanácsot adhatunk, hogy melyik technológia a legmegfelelőbb Önnek, keressen minket nyugodtan, mi segítünk meghozni a legjobb döntést. Az eljárásokról bővebben a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is talál információt.

Fényszóró polírozás előtte-utána fotók – polírozás Aquincum régiójában

lampaburapolirozaselotteutanakepek Aquincum

Fényszóró polírozási módszerek

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag autólámpa sok hasznos paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő múlásával a korrózió, napfény, hőmérséklet ingadozása megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát. A gyári fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely nagy mértékben megóvja a lámpákat a környezeti behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat végbemegy. Ám szerencsére a probléma könnyen orvosolható a lámpák polírozásával, ami túlnyomórészt ideális megoldás. A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat. A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a gépkocsi esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy visszaállítjuk a lámpák azon képességét, hogy az autó előtt haladó tárgyakat jól világítsa meg. Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt vevőink. lampaburapolirozas Aquincum

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre sokaknak gondot jelenthet, hogy melyik technológiát érdemes választani. Az alábbi részben elolvashatja a kettő közötti főbb eltéréseket. Pasztás technika:

 • 7 fokozatú polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Költséghatékony megoldás
 • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
 • Kb. 3/4 óra alatt készen van

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot használunk
 • Nagyszerű UV védelem
 • Borsosabb árú megoldás
 • Időtálló
 • 1 óra munkaidő

Mit nyerünk a fényszóró polírozással?

A fényszóró polírozás során nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát megoldás. Járulékos előnyei:

 • Jelentősen növeli a jó láthatóságot vezetés közben
 • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal növelve értékét
 • Eladhatóbbá teszi az autóját
 • Kiküszöböli a költséges cserét
 • A jármű átmegy a műszaki vizsgán

Kiegészítő szolgáltatásaink Aquincum környékén

10 éves tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és autóüveg csere területén is. Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, keressen minket az elérhetőségeinken. Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy egyéb szolgáltatást Aquincum környékén.