Fényszóró polírozás Asztalostelep

Megosztás

Fényszóró polírozás Asztalostelep

Kedvező árú autólámpa szerelés és autólámpa polírozás Asztalostelep régiójában +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy idővel a műanyag fényszórók mattá válnak, elveszítik fényességüket, karcossá válnak. Ez a változás többnyire az ultraibolya sugaraknak, a magas hőmérsékletnek és felületi korróziónak tulajdonítható. Viszont ez több mint egy kis szépséghiba. A matt autólámpák komoly veszélyt jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjjeli vezetés során. Mérések szerint egy besárgult lámpabúra hatékonysága akár 80%-kal is csökkenhet. Ezen kívül a gépkocsi így nem alkalmas a műszaki vizsgára.

A lámpabúra szervizelése Asztalostelep régiójában

Most két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. Az autólámpák cseréje igen költséges és sok időt vesz igénybe, míg az autólámpa polírozás okosabb, olcsóbb eljárás.

Szervizmérnökeink profi szervizt nyújtanak az érdeklődőknek Asztalostelep övezetében, ünnepnapokon is. Az elérhető legprofibb szerszámokkal, legmodernebb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) használva nyújtjuk szolgáltatásainkat, így garantálva fényszóróinak a hosszú ideig tartó fényességet, tisztaságot, időtállóságot a környezeti behatások ellen, Önnek pedig láthatóságot és biztonságot kölcsönöz.

Ha szaktanácsot adhatunk, hogy melyik módszer a legideálisabb Önnek, keressen minket bizalommal, mi ellátjuk jótanácsokkal, vagy meg is oldjuk a problémáját. Az eljárásokról részletesen a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is tájékozódhat.

Fényszóró polírozás előtte-utána fotók – polírozás Asztalostelep régiójában

lampaburapolirozaselotteutanakepek Asztalostelep

Lámpa polírozási technikák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag fényszóró sok előnyös paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő elteltével az oxidáció, napsugárzás, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

A gyári lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely jórészt megvédi a lámpákat a környezeti behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat végbemegy. A jó hír az, hogy a probléma játszi könnyedséggel megszüntethető a lámpák polírozásával, ami a legtöbb esetben a legjobb megoldás.

A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a jármű esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy visszaállítjuk a lámpák azon képességét, hogy az autó előtt haladó tárgyakat megfelelően világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt vevőink.

lámpabúra polírozás Asztalostelep

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre a többségnek gondot okozhat, hogy melyik eljárást érdemes választani. A továbbiakban megtalálja a kettő közötti különbséget.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Pénztárcakímélő eljárás
 • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
 • 45 perc munkaidő

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot alkalmazunk
 • Kifogástalan UV védelem
 • Drágább módszer
 • hosszú távon érezteti a hatását
 • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Mik a fényszóró polírozás előnyei?

A fényszóró polírozás alkalmával óvjuk a környezetet, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő megoldás. További előnyei:

 • Jelentősen növeli a jó láthatóságot vezetés közben
 • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal növelve értékét
 • Segíti járművének eladhatóságát
 • Szükségtelenné teszi a drágább cserét
 • Műszaki vizsgára alkalmas a gépkocsi

Más szolgáltatásaink Asztalostelep környékén

10 éves tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és szélvédőcsere területén is.

Ha gépkocsiját szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, forduljon hozzánk bizalommal valamelyik elérhetőségünkön.

Szélvédőcsere Asztalostelep kedvező áron
Autóüveg javítás Asztalostelep jutányos áron
Autócsomagolás Asztalostelep olcsón

Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért autólámpa polírozást vagy szerelést Asztalostelep területén.