Fényszóró polírozás Belsőmajor

Megosztás

Fényszóró polírozás Belsőmajor

Pénztárcabarát fényszóró javítás és fényszóró polírozás Belsőmajor vonzáskörzetében +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy bizonyos idő elteltével a műanyag autólámpák mattá válnak, megszűnik az átláthatóságuk, megkarcolódnak. A műanyag fényszórók felülete besárgulhat néhány év alatt, mert az időjárás viszontagságait nehezen viselik. Ez a változás túlnyomórészt az UV sugárzásnak, a magas hőmérsékletnek és az oxidációnak köszönhető. De ez több mint egy elhanyagolható szépséghiba. A matt lámpák beláthatatlan kockázatot jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjjeli vezetés során. Mérések alapján egy besárgult lámpabúra hatásossága akár 80%-kal is kisebb lehet. Ezen kívül a gépkocsi ebben az állapotban nem vizsgáztatható le.

A lámpabúra szervizelése Belsőmajor környékén

Most két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. Az autólámpák cseréje igen drága és sokáig tart, míg a lámpabúra polírozás okosabb, költséghatékonyabb módszer.

Munkatársaink szakszerű szervizt kínálnak ügyfeleink számára Belsőmajor területén, a hét minden napján. Az elérhető legprofibb szerszámokkal, legmodernebb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) használva nyújtjuk szolgáltatásainkat, így biztosítva fényszóróinak a hosszú ideig tartó fényességet, tisztaságot, ellenállóságot az időjárás viszontagságai ellen, Önnek pedig láthatóságot és biztonságot kölcsönöz.

Ha szaktanácsot adhatunk, hogy melyik módszer a legtökéletesebb Önnek, keressen minket bizalommal, mi ellátjuk jótanácsokkal, vagy meg is oldjuk a problémáját. Az eljárásokról részletesen a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is olvashat.

Fényszóró polírozás előtte-utána fényképek – polírozás Belsőmajor területén

autólámpa polírozás előtte Belsőmajor
autólámpa polírozás utána Belsőmajor

Lámpa polírozási technikák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag fényszóró sok hasznos tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő múlásával a korrózió, napfény, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

A gyári fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely nagyban megóvja a lámpákat a külső behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat végbemegy. A jó hír az, hogy a probléma könnyűszerrel kiküszöbölhető a lámpák polírozásával, ami túlnyomórészt ideális választás.

A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a jármű külső megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy helyreállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy a jármű előtt haladó objektumokat megfelelően világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt vevőink.

lámpabúra polírozás Belsőmajor

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre sokaknak gondot okozhat, hogy melyik technológiát érdemes választani. Az alábbiakban megtalálja a kettő közötti különbséget.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Költséghatékony eljárás
 • Rövidebb ideig tartó hatás
 • Bő fél óra alatt elkészül

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot használunk
 • Professzionális UV védelem
 • Drágább módszer
 • Időtálló
 • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Mit nyerünk a fényszóró polírozással?

A fényszóró polírozás során óvjuk a környezetet, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő megoldás. Járulékos előnyei:

 • Jelentősen növeli a jó láthatóságot utazás közben
 • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
 • Eladhatóbbá teszi az autóját
 • Szükségtelenné teszi a drágább cserét
 • Levizsgáztathatja az autót

Más szolgáltatásaink Belsőmajor környékén

Évtizedes tapasztalatunk van a szélvédő javítás és autóüveg csere területén is.

Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, forduljon hozzánk bizalommal akár azonnal, telefonon.

Autóüveg csere Belsőmajor kedvező áron
Autóüveg javítás Belsőmajor megfizethető összegért
Autócsomagolás Belsőmajor kedvező áron

Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy javítást Belsőmajor környékén.